CELEBRITIES

Adam Levine-Behati Prinsloo: Φοράνε ταιριαστά φορέματα με τις κόρες τους σε μια τρυφερή φωτογραφία


The Jennettes

7 Απριλίου 2021

Adam Levine-Behati Prinsloo: Φοράνε ταιριαστά φορέματα με τις κόρες τους σε μια τρυφερή φωτογραφία
Την Τρίτη, ο frontman του Maroon 5, μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού του και της συζύγου του Behati Prinsloo, που φορούσαν ταιριαστά φορέματα με τις κόρες τους: Την Dusty Rose, 4 και την Gio Grace, 3.

Την Τρίτη, ο frontman του Maroon 5, μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού του και της συζύγου του Behati Prinsloo, που φορούσαν ταιριαστά φορέματα με τις κόρες τους: Την Dusty Rose, 4 και την Gio Grace, 3.

Στην χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία, ο Levine φοράει το ίδιο φόρεμα με μία από τις κόρες του, από την εταιρία Tiare Hawaii. Εν τω μεταξύ, η Prinsloo, ταιριάζει με την άλλη κόρη τους σε ένα φόρεμα με ριχτούς ώμους, με ένα άλλο μοτίβο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Levine (@adamlevine)

Και οι τέσσερις κρατούν χέρια καθώς ποζάρουν με τις πλάτες τους στην κάμερα. «Τα κορίτσια θέλουν απλά να διασκεδάσουν 💅🏻», έγραψε ο Levine στη φωτογραφία.

Η Prinsloo δημοσίευσε ξανά το στιγμιότυπο στις ιστορίες του Instagram της, βάζοντας ετικέτα τη μάρκα των φορεμάτων μαζί με το emoji: «🙏😂».

Η ανάρτηση του Levine έρχεται ένα μήνα μετά τα τρίτα γενέθλια της Gio. Η Prinsloo σηματοδότησε τη μέρα δημοσιεύοντας μια selfie του δίδυμου μητέρας-κόρης στο Instagram.

«Η κολλητή μου έγινε 3 👽👽», έγραψε το μοντέλο μαζί με μια φωτογραφίας τους σε ένα αστείο φίλτρο που τους έδωσε μεγάλα αυτιά και μάτια cartoon.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Levine μίλησε για την πιθανότητα επέκτασης της οικογένειάς τους.

Σε μια συνέντευξη με τον Howard Stern στην εκπομπή του στο Sirius XM, ο τραγουδιστής είπε ότι η σύζυγός του είναι ικανοποιημένη με το να είναι μητέρα δύο παιδιών αυτή τη στιγμή.

«Νομίζω ότι αν της ζητούσα να αποκτήσει άλλο μωρό αυτή τη στιγμή, θα με χτυπούσε στο πρόσωπο γιατί δεν είναι έτοιμη», είπε. «Είμαστε καλά. Έχουμε δύο παιδιά».

Η Prinsloo πυροδότησε επίσης φήμες για εγκυμοσύνη ένα μήνα νωρίτερα, αφού οι θαυμαστές της είχαν μπερδέψει μια θολή φωτογραφία στο Instagram της με ένα υπερηχογράφημα.

«Παιδιά. Δεν πρόκειται για υπερηχογράφημα χαχα», έγραψε εξηγώντας ότι στην πραγματικότητα ήταν μόνο ένα κοντινό πλάνο της ασπρόμαυρης φόρμας της.

Η μητέρα των δύο πρόσθεσε, «Η Dusty πήρε το τηλέφωνό μου και κάπως δημοσίευσε αυτήν την εικόνα από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών μου. Την θεώρησα ιδιαίτερη και έτσι την άφησα. Αλλά όλοι με συγχαίρουν τώρα για την 3η εγκυμοσύνη μου».

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αποκλείσει την πιθανότητα κι άλλων παιδιών στο μέλλον.

«Δεν το αποκλείω», δήλωσε η Prinsloo, καθώς μίλησε για τα ανοιχτά σχέδια του ζευγαριού να δώσει στις κόρες τους έναν αδελφό. «Μεγάλωσα ως μοναχοπαίδι, οπότε πάντα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια».

Δείτε ακόμη:

Το rock στιλ της Behati Prinsloo 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.