AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Ουκρανία: Γκράφιτι του Banksy εμφανίστηκαν σε βομβαρδισμένα κτίρια


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

Ουκρανία: Γκράφιτι του Banksy εμφανίστηκαν σε βομβαρδισμένα κτίρια
Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης έκανε την εμφάνισή του στην Ουκρανία μέσω της Τέχνης του, αφού τοιχογραφίες που εντοπίστηκαν στη χώρα φαίνεται πως ανήκουν στον ίδιο

Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης δρόμου Banksy βρέθηκε στην Ουκρανία εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου της χώρας με τη Ρωσία και άφησε «ίχνη» από την Τέχνη του στα ερείπια. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν τοιχογραφίες που από ό,τι φαίνεται ανήκουν στον ίδιο, καθώς φέρουν στοιχεία του χαρακτηριστικού στιλ του.

Η μία εντοπίστηκε σε ένα κτίριο στη Μποροντιάνκα, ένα προάστιο του Κιέβου που έχει βομβαρδιστεί ανηλεώς το προηγούμενο διάστημα από τους Ρώσους και απεικονίζει ένα κορίτσι που κάνει κατακόρυφο, σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει πάνω στα ερείπια του κατεστραμμένου πλέον κτιρίου.

Μάλιστα, με την συγκεκριμένη αυτή τοιχογραφία ο καλλιτέχνης, με έδρα το Μπρίστολ, αποκάλυψε την παρουσία του στη χώρα. Ο Bansky έγραψε απλά στην ανάρτησή του τη λεζάντα «Μποροντιάνκα, Ουκρανία».

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr