UPDATE #NOW

O Bieber γιορτάζει τα 26α γενέθλια της Hailey με ένα φανταστικό ταξίδι στην Ιαπωνία


Τόνια Τζάφερη

22 Νοεμβρίου 2022

O Bieber γιορτάζει τα 26α γενέθλια της Hailey με ένα φανταστικό ταξίδι στην Ιαπωνία
@justinbieber
«Χρόνια πολλά (στην Ιαπωνία) στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο. Κάνεις τη ζωή μου μαγική, είμαι παθιασμένος με τα πάντα σε σένα. Σ’ αγαπώ», έγραψε συγκινημένος στην ανάρτησή του ο γνωστός τραγουδιστής

Ως γνήσια Gen Z αγαπώ Bieber και Hailey και μετά την επική αγκαλιά της Hailey με την Selena, το γνωστό ζευγάρι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, με αφορμή τα γενέθλια του γνωστού πλέον μοντέλου. Η Hailey γιορτάζει σήμερα 22 Νοέμβρη τα 26α γενέθλια της και όπως φαίνεται, τα περνά ονειρεμένα σε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, παρέα με τον σύζυγό της Justin, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Οι δυο τους ποζάρουν ήρεμοι και ευδιάθετοι σε ένα δάσος με μπαμπού, είτε σε στενά της μεγάλης πόλης, είτε ακόμη και σε λίμνες με καταπράσινα τοπία και αρμονική ατμόσφαιρα. Όσο για την περιγραφή του Justin, μέσα σε λίγες λέξεις, τα είπε όλα. Με κεφαλαία γράμματα έγραψε:

«Χρόνια πολλά (στην Ιαπωνία) στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο. Κάνεις την ζωή μου μαγική, είμαι παθιασμένος με τα πάντα σε σένα. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής, με την Hailey να αναδημοσιεύει μία από τις φωτογραφίες τους και να εξηγεί πως στην Ιαπωνία είναι ήδη 22 Νοέμβρη, οπότε γιορτάζει τα γενέθλια της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015, ενώ το 2018 αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, επιβεβαιώνοντας λίγους μήνες μετά πως παντρεύτηκαν. Παρά τα δημοσιεύματα για τη σχέση μεταξύ του Bieber, της Hailey και της Selena, τα οποία ξεκαθαρίστηκαν λίγες εβδομάδες πριν, Justin και Hailey αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και διάσημα ζευγάρια της εποχής, με εκατομμύρια θαυμαστές.