UPDATE #NOW

Κατερίνα Βισέρη & Πηνελόπη Αναστασιάδου: Μάς δίνουν έμπνευση στην κουζίνα με το Phos Kitchenware


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2022

Κατερίνα Βισέρη & Πηνελόπη Αναστασιάδου: Μάς δίνουν έμπνευση στην κουζίνα με το Phos Kitchenware
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, η Κατερίνα Βισέρη και η Πηνελόπη Αναστασιάδου μάς μιλούν για την επιχείρησή τους, το Phos Kitchenware

Από το 2014, η 19η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Μία ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες που κάνουν τα δικά τους βήματα στον χώρο των επιχειρήσεων. Στόχος της καθιέρωσης αυτής της ημέρας, που γιορτάζεται ήδη σε 144 χώρες, είναι η δημιουργία μίας υποστηρικτικής «τάσης» προς τις γυναίκες επιχειρηματίες -που, επί χρόνια, δεν είχαν δικαιώματα και ελαφρύνσεις ανάλογες με εκείνες των ανδρών επιχειρηματιών.

Με αφορμή αυτή την ημέρα, λοιπόν, μιλήσαμε με γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους. Κάθε μία από αυτές, ούσα σε διαφορετικό σημείο της πορείας της, μπορεί να μας μεταφέρει τη δική της οπτική για τη θέση της σύγχρονης γυναίκας στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Δύο από τις γυναίκες που μας μίλησαν είναι η Κατερίνα Βισέρη και η Πηνελόπη Αναστασιάδου. Δύο νέες youtubers, που, χρησιμοποιώντας το δημόσιο βήμα τους, έχουν θίξει, κατά καιρούς, θέματα γύρω από τις διατροφικές διαταραχές -ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ νέο κόσμο, και όχι μόνο- πρεσβεύοντας, παράλληλα, ένα υγιεινό lifestyle. Οι δύο τους, λοιπόν, έκαναν πρόσφατα την είσοδό τους στον επιχειρηματικό χώρο με το Phos Kitchenware. Πρόκειται για ένα brand με είδη κουζίνας, που “μιλούν” και χρωματίζουν τα σπίτια μας και την καθημερινότητά μας, αντιπροσωπεύοντας μία φιλοσοφία φροντίδας του εαυτού μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr