UPDATE #NOW

Last Christmas: Ζευγάρι θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του τραγουδιού για να το «εξαφανίσει»


JTeam

2 Ιανουαρίου 2023

Last Christmas: Ζευγάρι θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του τραγουδιού για να το «εξαφανίσει»
Μια καμπάνια, που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περίπου 51.000 λίρες, ξεκίνησε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία με στόχο να εξαγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα του Last Christmas ώστε να μην ακουστεί ποτέ ξανά.

Υπάρχουν φορές που οι γνώμες γύρω από ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι μπορεί να διίστανται, ωστόσο ένα ζευγάρι από τη Βρετανία μισεί τόσο πολύ τον χριστουγεννιάτικο «ύμνο» των Wham!, το πασίγνωστο σε όλους μας Last Christmas, ώστε έφτασαν στο σημείο να συγκεντρώσουν 51,000 λίρες με σκοπό να εξαγοράσουν τα δικαιώματα του και να το «εξαφανίσουν».

Μιλώντας στο South West News Service , η Hannah Mazetti δήλωσε πως η απέχθεια για το τραγούδι ξεκίνησε στα είκοσι της χρόνια, όταν το αφεντικό της, σε ένα καφέ στην Οξφόρδη, το έπαιζε κατ’ επανάληψη.

«Ο ιδιοκτήτης του καφέ έκανε σχέδια για ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα και για τον λόγο αυτό έφτιαξε το δικό του CD με αρκετές επιτυχίες μέσα σε αυτό», εξηγεί η Mazetti. «Εκείνος ήταν παρών αραιά και που, έτσι δεν συνειδητοποιούσε πόσο επώδυνο ήταν για τους υπαλλήλους όταν το “Last Christmas” έπαιζε για 111η φορά μέσα στην ημέρα». Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.