UPDATE #NOW

Πρίγκιπας Ηarry και Meghan Markle: Βάφτισαν τη μικρή Lilibet σε ιδιωτική τελετή στην Καλιφόρνια


JTeam

9 Μαρτίου 2023

Πρίγκιπας Ηarry και Meghan Markle: Βάφτισαν τη μικρή Lilibet σε ιδιωτική τελετή στην Καλιφόρνια
Splash News
Καλεσμένη ήταν και η Βασιλική οικογένεια, η οποία όμως δεν παρευρέθηκε στην τελετή

Σε μια μικρή και ιδιωτική τελετή στην Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle βάφτισαν την 21 μηνών κόρη τους, την Lilibet Diana.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επιθυμούσαν μια μικρή και ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους γι' αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ζευγαριού:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Lilibet Diana βαπτίστηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τον Αρχιεπίσκοπο του Los Angeles, αιδεσιμότατο John Taylor», δήλωσε ο εκπρόσωπος τους.

Jenny.Gr
@archwellorg

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Meghan και ο Harry προσκάλεσαν τον βασιλιά Κάρολο, την Camilla, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, αλλά δεν παρέστησαν.

Στην τελετή βρέθηκαν περίπου 20 με 30 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Meghan, Doria Ragland, τον νονό της Lilibet, Tyler Perry, και μία νονά που δεν έγινε γνωστό το όνομά της. Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι με φαγητό και χορό, ενώ αναφέρεται πως ο Archie χόρεψε με την μικρή του αδερφή.

Ο Perry εμφανίστηκε από την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια, ενώ έφερε και 10μελή χορωδία γκόσπελ για τη βάπτιση, που τραγούδησε το “Oh Happy Day” και το “This Little Light of Mine”, το οποίο ακούστηκε και στον γάμο της Meghan και του Harry. Τέλος να σημειωθεί πως ο Harry σε συνέντευξή του στο People τον Ιανουάριο, είχε εκφράσει την ευχή τα παιδιά του να έχουν ουσιαστική σχέση με τη βασιλική οικογένεια.