UPDATE #NOW

Η Angelina Jolie αφήνει την υποκριτική και ανοίγει το δικό της fashion brand με κοσμήματα και ρούχα


JTeam

3 Απριλίου 2023

Η Angelina Jolie αφήνει την υποκριτική και ανοίγει το δικό της fashion brand με κοσμήματα και ρούχα
Splash News
H διάσημη ηθοποιός φαίνεται να έχει προχωρήσει στο επόμενο επιχειρηματικό της βήμα

Η Angelina Jolie πέρα από την υποκριτική, έχει αφοσιωθεί στην φιλανθρωπία, τον ακτιβισμό, αλλά και την επιχειρηματικότητα. Πέρα από το brand κρασιών, για το οποίο ακόμη βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Brad Pitt, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα, το οποίο φαίνεται πως έχει ήδη ενθουσιάσει τους fans της (και όχι μόνο).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής tabloit «The Sun», η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση για να εξασφαλίσει τη χρήση του εμπορικού σήματος "Atelier Jolie" για το νέο της επιχειρηματικό πρότζεκτ που περιλαμβάνει σχέδια για το λανσάρισμα σειράς με ρούχα και κοσμήματα.


Όπως αναφέρει πηγή στην εφημερίδα, «η Angelina δουλεύει πάνω σ' αυτό το πρότζεκτ εδώ και ένα χρόνο και ελπίζει ότι η αίτησή της για την επωνυμία θα γίνει δεκτή και θα μπορέσει να προχωρήσει άμεσα το νέο της εγχείρημα». Το εμπορικό σήμα θα καλύπτει τα πάντα, από custom-made κοσμήματα μέχρι couture ρούχα και tailoring.

Η ηθοποιός είναι τεράστια υποστηρικτής της βιώσιμης μόδας και αυτό είναι κάτι στο οποίο πιθανότητα θα επικεντρωθεί το brand της. «Το πρότζεκτ είναι ακόμα στα πρώτα στάδια, αλλά έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την υλοποίησή του», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ένα ακόμη ρεπορτάζ του PageSix αναφέροντας ότι η Angelina Jolie έχει καταθέσει αίτηση από τον Μάιο του 2022 για να κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα, το οποίο εκτός από ρούχα και κοσμήματα, θα περιλαμβάνει παπούτσια, τσάντες αλλά και αντικείμενα για το σπίτι, από λευκά είδη μέχρι έπιπλα.