UPDATE #NOW

Kylie Jenner: Το αμάξι της στο σπίτι του Timothée Chalamet επιβεβαιώνει (;) τη σχέση τους


JTeam

14 Απριλίου 2023

Kylie Jenner: Το αμάξι της στο σπίτι του Timothée Chalamet επιβεβαιώνει (;) τη σχέση τους
Μια ακόμη απόδειξη πως Kylie Jenner και Timothée Chalamet είναι μαζί (και ας μην θέλει κανείς να το πιστέψει)

Όσο το κοινό αρνείται να αποδεχτεί τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν την Κylie Jenner να είναι ζευγάρι με τον Timothée Chalamet, εκείνη φαίνεται πως τις προάλλες τον επισκέφθηκε στο σπίτι του.

Αυτό τουλάχιστον φανερώνει το αυτοκίνητό της, το οποίο σύμφωνα με το ΤΜΖ, εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού.

Οι φήμες πως πρόκειται για το νέο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας εντύπωση στο κοινό και αντιδράσεις κάθε μορφής.

«Η σχέση της Kylie Jenner και του Timothée Chalamet, μου θυμίζει εκείνους του δυο ανθρώπους από το γυμνάσιο που δεν είχαν ποτέ καμία επαφή και ξαφνικά έγιναν ζευγάρι μετά την αποφοίτηση», σχολίασε χαρακτηριστικά χρήστης στο Twitter, αναφερόμενος στη φημολογούμενη σχέση των δυο celebrities.

«Αυτοί οι δυο αποκλείεται να είναι μαζί. Όλο αυτό θα είναι κόλπο από την Kris για να φέρει στη δημοσιότητα την Kylie και πάλι, (πέρα από τα δημοσιεύματα με την Hailey και την Selena)», σχολίασε ένας άλλος.

Μέχρι στιγμής, ούτε η Kylie Jenner, αλλά ούτε και ο Timothée Chalame έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, όπου πολλοί τους εντόπισαν να συζητούν και να δείχνουν ιδιαίτερα άνετοι μεταξύ τους.

Τον Ιανουάριο του 2023, η Kylie χώρισε οριστικά (όπως φαίνεται) από τον πατέρα τον δυο της παιδιών, Travis Scott. Το διάσημο πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017 έως και το 2023, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις στο ενδιάμεσο μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους.

Όσο για τον Chalamet, η τελευταία και πιο πρόσφατη σχέση του, ήταν το 2020 με την Eiza González.