UPDATE #NOW

Disney: Ηθοποιός με σύνδρομο Down θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία “Πίτερ Παν”


24 Απριλίου 2023

Disney: Ηθοποιός με σύνδρομο Down θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία “Πίτερ Παν”
Ο 15χρονος ηθοποιός Noah Matthews Matofsky, με σύνδρομο Down, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία Πίτερ Παν με τίτλο “Peter Pan & Wendy” και ο ίδιος περιγράφει τη συμμετοχή του στην ταινία ως «μια καταπληκτική εμπειρία»

Ο νεαρός Noah Matthews Matofsky είναι ηθοποιός και μοντέλο με σύνδρομο Down και πήρε τον ρόλο γι’ αυτή τη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία της Disney μετά από οντισιόν αφού ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους νεαρούς ηθοποιούς.

Στην ταινία υποδύεται τον αρχηγό των «Χαμένων Αγοριών», Slightly, και γράφει ιστορία ως ο πρώτος ηθοποιός με την εν λόγω πάθηση που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους της Disney!

Ο Matofsky, με καταγωγή από τη νότια Αγγλία, ταξίδεψε στο Βανκούβερ για έξι μήνες για τις ανάγκες των γυρισμάτων, μαζί με τους γονείς του, και μάλιστα περιγράφει την όλη αυτή εμπειρία του ταξιδιού αυτού ως «καταπληκτική». «Όλοι μάθαμε ξιφομαχία, που μου άρεσε. Είχα πολλά λόγια για να μάθω πολύ γρήγορα, αλλά ήταν συναρπαστικό και το απόλαυσα πραγματικά», αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα ο ίδιος. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.