UPDATE #NOW

Η αγάπη κάνει την οικογένεια: Στέγη, Google και Οικογένειες Ουράνιο Τόξο στέλνουν ηχηρό μήνυμα (και) για το φετινό Pride


JTeam

8 Ιουνίου 2023

Η αγάπη κάνει την οικογένεια: Στέγη, Google και Οικογένειες Ουράνιο Τόξο στέλνουν ηχηρό μήνυμα (και) για το φετινό Pride
Και το 2023, η Στέγη του Ιδρύματος, η Google και οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο μεταφέρουν αυτούσιο το μήνυμα αγάπης και συμπερίληψης για τα αυτονόητα δικαιώματα των ομόφυλων οικογενειών.

«Και το 2023 μεταφέρουμε αυτούσιο το μήνυμα αγάπης και συμπερίληψης για τα αυτονόητα δικαιώματα των ομόφυλων οικογενειών στην Ελλάδα. Μέχρι να γίνει πραγματικότητα, θα το λέμε ξανά και ξανά: η αγάπη κάνει την οικογένεια»: Ένα μήνυμα από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο και την Google, στο πλαίσιο και του φετινού Athens Pride.

«Ένα pride μετά συνεχίζουμε»

Έναν χρόνο μετά, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, μαζί με τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο και την Google, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γίνει ο δεσμός «θεσμός». Η καμπάνια αγάπης και συμπερίληψης που παρουσιάστηκε το 2022 βγαίνει αυτούσια. Καμία λέξη δεν θα αλλάξει, μέχρι να αλλάξει όλη η κοινωνία. Όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Μέχρι οι ομόφυλες οικογένειες στην Ελλάδα να αγαπηθούν από όλες, όλους, όλ@. Η αγάπη από μόνη της έχει τη δύναμη να ταρακουνήσει, να αναθεωρήσει, να εξημερώσει και να εξελίξει. Η αγάπη κάνει την οικογένεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr