UPDATE #NOW

Είναι τελικά ζευγάρι η Kelis και ο Bill Murray; Η απάντηση της τραγουδίστριας


JTeam

12 Ιουνίου 2023

Είναι τελικά ζευγάρι η Kelis και ο Bill Murray; Η απάντηση της τραγουδίστριας
Είναι τελικά η 43χρονη τραγουδίστρια μαζί με τον 72χρονο ηθοποιό;

Την Kelis τη γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι «Μilkshake» το 2009, το οποίο την καθιέρωσε στην R'n'B μουσική σκηνή. Για τον Bill Murray, δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Όσο η τραγουδίστρια απολάμβανε αυτές τις μέρες τις διακοπές της στο νησί της Ύδρας, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα την ήθελαν σε σχέση με τον 72χρονο, υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό.

Η φημολογούμενη σχέση τους προκάλεσε αίσθηση (το λιγότερο) ενώ οι fan της τραγουδίστριας, δεν σταμάτησαν να τη ρωτούν αν όντως είναι μαζί με τον ηθοποιό. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο έντονο, που η Kelis αποφάσισε να απαντήσει σε ένα ακόμη σχόλιο που της ζητούσε να πάρει θέση.

«lol όχι αγάπη, δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια.

Οι φήμες για μεταξύ τους σχέση ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο Bill Murray βρέθηκε σε μια από τις παραστάσεις της τραγουδίστριας στο Λονδίνο. Αν κρίνουμε από την απάντηση της Kelis, μάλλον η ίδια συνεχίζει να ζει την ζωή της ανενόχλητη και δεν δίνει καν σημασία στα κατά καιρούς δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Τώρα, αν είναι όντως ζευγάρι με τον Murray, υποθέτουμε πως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί.

Στο παρελθόν η Kelis ήταν παντρεμένη με τον φωτογράφο Mike Mora, με τον οποίο απέκτησε και δυο παιδιά. Το 2022 ο Mora έφυγε από τη ζωή, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο του στομάχου. Η Kelis έχει αποκτήσει ένα ακόμη γιο τον Ιούλιο του 2009 με τον rapper Nas.