UPDATE #NOW

To φοράς, δεν σε φορά: Τι τύπος άντρα είσαι, ανάλογα με το παπούτσι σου


JTeam

13 Ιουνίου 2023

To φοράς, δεν σε φορά: Τι τύπος άντρα είσαι, ανάλογα με το παπούτσι σου
Κοιτάμε το παπούτσι σου και σε κρίνουμε χωρίς καμία τύψη

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, λέει ο λαός, όμως είμαστε εδώ για να τον καταρρίψουμε. Γιατί παρακάτω, θα σου πούμε τι τύπος άντρα είσαι, ανάλογα με το παπούτσι που φοράς και θα δεις ότι και δίκιο έχουμε και, μάλλον, ήρθε η ώρα να πας για ψώνια.

Vans Old Skool

Το παπούτσι που, από μακριά, φωνάζει «καλό παιδί». Είσαι ευγενικός, κάπως αδέξιος, δεν θες και πολλά για να είσαι χαρούμενος, είσαι και boyfriend material.

New Balance

Φοράς σκουφί ακόμη και το καλοκαίρι, έχεις πάντα μαζί το μεταχειρισμένο βιβλίο σου, κρατάς tote bag από το πάρα πολύ ψαγμένο καφέ που πηγαίνεις στην Κυψέλη, και χρειάζεται να εξηγήσεις πολλές φορές τι δουλειά κάνεις, για να σε καταλάβουν.

Ορειβατικά

Έχεις αλλεργία στο σπίτι – κυριολεκτικά. Το Instagram σου είναι γεμάτο φωτογραφίες από τα μέρη που πήγες για πεζοπορία, κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ και το μόνο που προτείνεις, όταν κανονίζεις με τους φίλους σου, είναι «Πάμε κανένα βουνό;».

Loafers

Φοράς περισσότερα δαχτυλίδια από όσα αντέχουν τα δάχτυλά σου και το κάνεις να φαίνεται εύκολο. Μάλλον έχεις μουστάκι, tote bag, καπνίζεις στριφτά τσιγάρα και δεν φοράς κάλτσες.

Nike Air Force 1

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου, συμπεριφέρεσαι και μοιάζεις 17 χρονών.

Αρβύλες

Είσαι creative director, σου αρέσει η εξοχή αλλά ζεις σε πόλη και παραπονιέσαι διαρκώς για αυτό. Μαγειρεύεις τέλεια, έχεις παλιούς φίλους, μάλλον θα παντρευτείς ξαφνικά, από το πουθενά, επειδή θα κεραυνοβοληθείς.

Toms

Νομίζεις ότι έχεις πλάκα επειδή φοράς κάλτσες με σχέδια στη δουλειά, έχεις αποφασίσει ότι είσαι αστείος, είσαι πάντα ευγενικός και, για κάποιον λόγο, όλες οι γυναίκες σε βλέπουν φιλικά.

Air Jordan 1

Οδηγείς ακριβό αυτοκίνητο αλλά φοράς μόνο φούτερ και καπέλα τζόκεϊ. Είσαι περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερος απ’ όσο φαίνεσαι, αυτοαποκαλείσαι επιχειρηματίας, είσαι καλό παιδί όταν δεν το προσπαθείς και πίνεις κόκκινο κρασί.

Vans Authentic

Έχεις υπάρξει σε μπάντα, κάποια στιγμή στη ζωή σου. Είσαι πολύ κοινωνικός και δημοφιλής, λατρεύεις τη δουλειά σου ως bartender ή υπάλληλος σε σκεϊτάδικο. Προσέχεις τις συντρόφους σου και, όταν έχετε χρόνο, τους πηγαίνεις πρωινό στο κρεβάτι.