UPDATE #NOW

Μπαράκ Ομπάμα: Το βίντεο από την επίσκεψή του στην Αθήνα είχε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και πλάνα απ' την Ακρόπολη


JTeam

29 Ιουνίου 2023

Μπαράκ Ομπάμα: Το βίντεο από την επίσκεψή του στην Αθήνα είχε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και πλάνα απ' την Ακρόπολη
Η δημοσίευση έγινε στο Twitter με αφορμή τις εμπειρίες του από το Obama Foundation

O Μπαράκ Ομπάμα μοιράστηκε μέσω Twitter, τις εμπειρίες του από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα για το Obama Foundation μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο

Στο βίντεο που ανέβασε, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να επισκέπτεται τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ τα πλάνα συνοδεύονται με ελληνική μουσική και εικόνες από παραδοσιακούς χορούς.

Ανάμεσα σε όσα ξεχωρίζουν, είναι και οι δηλώσεις σημαντικών μελών του Obama Foundation που εξηγούν τους στόχους τους για έναν καλύτερο κόσμο. «Πηγαίνετε σπίτι και αλλάξτε τον κόσμο» η CEO του ιδρύματος, Βαλερί Ζαρέτ.

Να σημειωθεί ότι ο Ομπάμα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μέλη του Obama Foundation από όλο τον κόσμο που ήρθαν στην Ελλάδα. Ήταν και επίσημος καλεσμένος του ΚΠΙΣΝ και μίλησε για το μέλλον της δημοκρατίας, τονίζοντας τους κινδύνους που διατρέχει τον 21ο αιώνα.

«Η Michelle κι εγώ ξεκινήσαμε το "Obama Foundation" για να στηρίξουμε τις επόμενες γενιές ηγετών να δημιουργήσουν μια βιώσιμη αλλαγή στις κοινωνίες τους. Έτσι λοιπόν, αυτή την εβδομάδα, θα βρίσκομαι στο "Obama Leaders in Greece" όπου θα μοιραστούμε ιδέες και θα δούμε πιο προσεκτικά όλη την δουλειά που έχει γίνει», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το εξάμηνης διάρκειας πρόγραμμα "Obama Foundation Leaders" εντοπίζει άτομα που εργάζονται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και στην κοινωνία των πολιτών, τα οποία έχουν επιδείξει έργο στην προώθηση του κοινού καλού δίνοντας έμφαση στις κοινές αξίες και την ηθική ηγεσία, που αποτέλεσαν το όραμα του Μπαράκ και της Μισέλ. Μέσα από την ενδυνάμωσή τους και την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, το Ίδρυμα επιδιώκει να αναδείξει μια νέα γενιά ενεργών πολιτών, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως θετικά πρότυπα και θα δημιουργήσουν απτές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινότητές τους, οι χώρες τους και όλος ο κόσμος. Οι συμμετέχοντες αποτελούν ένα διεθνές δίκτυο ηγετών του Ιδρύματος Ομπάμα, που μετράει περισσότερους από 800 αποφοίτους.