UPDATE #NOW

Η ανιψιά του Τομ Χανκς αποκλείστηκε από ριάλιτι - Το δραματικό ξέσπασμα που έγινε viral


Τόνια Τζάφερη

30 Ιουνίου 2023

Η ανιψιά του Τομ Χανκς αποκλείστηκε από ριάλιτι - Το δραματικό ξέσπασμα που έγινε viral
Η συμμετοχή της Κάρλι Ριβς στο ριάλιτι «Claim to Fame» δεν πήγε και τόσο καλά -ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χανκς

Μέσα από τη συχνότητα του ABC, προβάλλεται το τηλεοπτικό παιχνίδι «Claim to Fame». Εκεί 12 άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από διάσημες οικογένειες, προσπαθούν να αποκρύψουν την καταγωγή και την ταυτότητά τους. Εμφανίζονται ως ανώνυμοι και οι υπόλοιποι παίκτες καλλούνται να αποκαλύψουν την διάσημη οικογένεια από την οποία προέρχονται. Όποιος φτάσει έως το τέλος, είναι και ο νικητής των 100.000 δολαρίων.

Σε αυτό το παιχνίδι, δοκίμασε την τύχη της και η Κάρλι Ριβς. Η Ριβς είναι ανιψιά του Τομ Χανκς, καθώς η μητέρα της, είναι αδερφή της Ρίτα Ουίλσον. Στο συγκεκριμένο σόου, οι παίκτες οφείλουν να δώσουν και ορισμένες παραστάσεις, είτε θεατρικές, είτε μουσικές, ακόμη και υποκριτικές. Σκοπός τους και πάλι όμως, είναι να αναδείξουν το δικό τους ταλέντο, χωρίς κανείς να καταλάβει τη διάσημη καταγωγή τους.

Η Κάρλι Ριβς όμως δεν τα κατάφερε και τόσο καλά, αφού ο ανταγωνιστής της Χιούγκο, κατάφερε να διαπιστώσει πως είναι συγγενής του Τομ Χανκς, με αποτέλεσμα η Reeves να αποκλειστεί από το παιχνίδι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

Η αντίδραση της Κάρλι Ριβς στα δυσάρεστα για εκείνη νέα, δεν ήταν και τόσο ψύχραιμη. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και είχε «ένα δραματικό φινάλε» όπως πολλοί σχολίασαν.

Η ανιψιά του Τομ Χανκς, μίλησε στο PopCulture για τον αποκλεισμό της, δηλώνοντας πως εκείνη την στιγμή «απλώς ήθελα να εξαφανιστώ για μερικά δευτερόλεπτα». «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο, είναι πως κανένας από την παραγωγή δεν με προετοίμασε για το τι θα ακολουθήσει», συμπλήρωσε η 39χρονη ηθοποιός. «Βίωνα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα εκείνη τη στιγμή. Στην αρχή είχα σοκαριστεί, μετά ένιωθα λύπη, θυμό, ήμουν απλά συντετριμμένη», εξομολογήθηκε, για τη στιγμή της αποχώρησής της από το ριάλιτι.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν κρατάει κακία στον συμπαίκτη της, όμως πραγματικά ήθελε την νίκη. Γι' αυτό και είχε ένα τέτοιο έντονο ξέσπασμα, όταν αποκλείστηκε. Την στιγμή που βρέθηκε ξανά στο σπίτι της, γνώριζε πως βρισκόταν στο σωστό σημείο. «Δεν μετάνιωσα για την αντίδραση μου, γιατί ήταν αληθινή», συνέχισε αναφερόμενη στην αποχώρηση. «Ωστόσο εύχομαι να είχα διαχειριστεί πιο ήρεμα την έξοδό μου από το παιχνίδι. Έτσι θα είχα και την ευκαιρία να πω και περισσότερα καλά πράγματα για τον θείο μου (τον Τομ Χανκς)».


Μπορεί λοιπόν η Κάρλι Ριβς να μην είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τον θείο της στο γνωστό ριάλιτι, ωστόσο το έκανε στη συνέντευξη της, μετά την αποχώρηση:

«(Ο θείος μου) έχει δώσει το παρόν σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχα, όσο μικρές και αν ήταν. Ακόμη και αν είχαν 20 άτομο στο κοινό. Εκείνος ήταν εκεί. Με εμπνέει να ακολουθήσω το όνειρο μου, αλλά και με βοήθησε να μετακομίσω στη Νέα Υόρκη, αφού με φιλοξένησε μέχρι να βρω το διαμέρισμα μου», δήλωσε η Reeves μιλώντας για τον Τομ Χανκς, αναδεικνύοντας μια πιο στοργική πλευρά του ηθοποιού.

«Επίσης θαυμάζω πολύ την πειθαρχία του, την φαντασία του, το χιούμορ του, την ευφυία του. Εμπνέομαι από εκείνον καθημερινά». Τέλος αναφερόμενη στην υποκριτική της καριέρα είπε:

«Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί πρέπει να αποδείξεις σε όλους ότι έχεις ταλέντο, και ότι σου αξίζει η επιτυχία, αλλιώς οι άνθρωποι θα πουν πως απλά σου χαρίστηκε», κατέληξε η Ριβς.