CELEBRITIES

Tom Hanks: Τον κατηγόρησαν για νεποτισμό και εκείνος ξεκαθάρισε για πρώτη φορά τη θέση του


JTeam

9 Ιανουαρίου 2023

Tom Hanks: Τον κατηγόρησαν για νεποτισμό και εκείνος ξεκαθάρισε για πρώτη φορά τη θέση του
Splash Ideal Images
Ο γιoς του υποδύεται τον ίδιο σε μικρότερη ηλικία στην νέα του ταινία με τίτλο «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο» και οι αντιδράσεις ήταν πολλές για αυτή την επιλογή αφού τον κατηγόρησαν για νεποτισμό

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από το νεποτισμό και τα "nepo babies". Πολλά ξένα επισήμαιναν ότι είναι αρκετές οι περιπτώσεις που παιδιά διασήμων σταρς έχουν προνομιακή θέση σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους. Τι σημαίνει αυτό; Μπορούν πιο εύκολα να πάρουν ένα ρόλο, έχουν πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουν από διάφορες οντισιόν και ο κύκλος γνωριμιών που έχουν κάνει οι διάσημοι γονείς της σίγουρα είναι πολύ βοηθητικός για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Πολλοί διάσημοι πήραν θέση για το ζήτημα και αναμεσά τους και ο Tom Hanks, ο οποίος κάνει το δικό του σχόλιο, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο» και την επιλογή του γιου του να παίξει στην ταινία.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε αυτό μεγάλωσαν τα παιδιά μας. Έχουμε τέσσερα παιδιά και όλα είναι πολύ δημιουργικά, ασχολούνται με κάποιον τρόπο με κάποια μορφή αφήγησης»

Συνέχισε λέγοντας: «Αν δραστηριοποιούμασταν σε επιχείρηση με υδραυλικά ή αν είχαμε ένα ανθοπωλείο, όλη η οικογένεια θα είχε προσφέρει χρόνο σε αυτό, ακόμη και αν ήταν μόνο για την απογραφή στο τέλος του χρόνου».

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

«Κάθε φορά αυτό είναι το ζητούμενο για όλους μας που ξεκινάμε να αφηγηθούμε μια νέα ιστορία, ή φτιάχνουμε κάτι με αρχή, μέση και τέλος. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά ώστε να δημιουργήσουμε μια αληθινή κι αυθεντική εμπειρία για το κοινό. Αυτό είναι μια πολύ πιο σημαντική αποστολή από το να αγωνιούμε για το αν κάποιος προσπαθεί να μας πληγώσει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.