CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow και Hailey Bieber μιλούν για την κατάρα του νεποτισμού, φτιάχνοντας smoothies στο μπάνιο


Κλέλια Φατούρου

29 Ιουλίου 2022

Gwyneth Paltrow και Hailey Bieber μιλούν για την κατάρα του νεποτισμού, φτιάχνοντας smoothies στο μπάνιο
Οι δύο γυναίκες παρουσίασαν τα skincare προϊόντα τους και μίλησαν για το βάσανο του να έχεις γνωστούς γονείς

Η Hailey Bieber διαθέτει τη δική της εκπομπή στο Youtube, με τον τίτλο "Who's In My Bathroom?". Και αν η εικόνα που έκανες είναι ότι η Hailey πάει να μπει στην τουαλέτα, αλλά πέφτει πάνω σε κάποιον καλεσμένο, θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω.

Το μπάνιο της είναι τόσο μεγάλο όσο ένα δυάρι στο Παγκράτι, έχει τραπέζι, καρέκλες και λειτουργεί και σαν κουζίνα. Ένας απίστευτα εντυπωσιακός χώρος, στον οποίο θα μπορούσες άνετα να ζεις. Αυτή την εβδομάδα, καλεσμένη της ήταν η Gwyneth Paltrow, η ηθοποιός-επιχειρηματίας-μεγιστάνας του wellness.

Και ενώ τα ονόματα και οι ιδιότητές τους δεν χρειάζονται συστάσεις, οι δύο κυρίες αναγνωρίζουν ότι τους δόθηκαν αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες εξαιτίας των γνωστών γονιών τους, αλλά αυτό ήρθε με ένα κόστος. «Νομίζω ότι ξέρω τον μπαμπά και τους θείους σου», λέει η Paltrow με το που μπαίνει και δείχνει τη χιουμοριστική πλευρά της. Οι Alec, Daniel και Wlliam Baldwin είναι γνωστοί για την καριέρα τους (και για μερικές βλακείες), ενώ η μητέρα της Paltrow είναι η επίσης πολύ γνωστή Blythe Danner.

Αφιέρωσαν λοιπόν χρόνο στη συζήτηση περί νεποτισμού και κατά πόσο τις ακολουθεί αυτό. «Ως παιδί κάποιου, έχεις την πρόσβαση που άλλοι δεν έχουν. Ωστόσο, νιώθω ότι αν μπεις στον χώρο που θες, που ίσως έγινε με άδικο τρόπο, μετά πρέπει να δουλεύεις περισσότερο από τους άλλους, προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου και επειδή θα βρεθούν πολλοί να πουν ότι έφτασες ως εδώ επειδή είχες διάσημους γονείς».

Η Hailey συμφώνησε και της είπε ότι είχε πολλή ανάγκη να ακούσει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Και ενώ δεν έχει άδικο σε όλα όσα είπε, καλό θα ήταν να αντιμετωπίζονται όλοι ισάξια και να δίνονται ίσες ευκαιρίες, ανεξαρτήτως σχέσεων. Αυτός βέβαια θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος και έχουμε να λύσουμε πιο βασικά προβλήματα, οπότε ας προχωρήσουμε.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν στη συνέχεια για τις γραμμές skincare που έχουν, Rhode και Goop, και περιέγραψαν αναλυτικά τη ρουτίνα ομορφιάς τους, ενώ δεν παρέλειψαν να φτιάξουν και smoothies, το αγαπημένο φαγητό της Gwyneth Paltrow.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.