ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 CC κρέμες για το καλοκαίρι: Διαλέξτε την ιδανική για την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

28 Ιουλίου 2022

5 CC κρέμες για το καλοκαίρι: Διαλέξτε την ιδανική για την επιδερμίδα σας
Τι θα λέγατε να αφήσετε για λίγο το foundation στην άκρη και να επιλέξετε μια CC κρέμα;

Το καλοκαίρι είναι αυτή η εποχή που αφήνουμε πίσω μας τις βαριές υφές και την υπερβολική κάλυψη και επενδύουμε σε ανάλαφρες συστάσεις που βοηθούν την επιδερμίδα μας να «αναπνεύσει». Μετά τις ενυδατικές κρέμες με χρώμα, τις BB creams, οι CC creams ήρθαν για να προστεθούν στα must have της σεζόν.

Οι CC creams χαρίζουν ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο αλλά έχουν και αντιγηραντικές ιδιότητες. Στόχος τους είναι να τελειοποιήσουν την επιδερμίδα καλύπτοντας τυχόν ατέλειες αλλά παράλληλα να χαρίσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Αν επιθυμείτε λοιπόν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φυσική λάμψη, οι παρακάτω CC creams είναι οι ιδανικές:

Filorga Oxygen-Glow Perfecting Radiance CC Cream SPF30

Jenny.Gr

Η κρέμα προσώπου Oxygen-Glow CC Cream SPF30 της Filorga προσφέρει τέλειο και λαμπερό δέρμα. Η σύνθεση της είναι ενισχυμένη με μικρο-ενθυλακωμένες χρωστικές, ενώ η ροζ fluid υφή της είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

  • Προστατεύει από την UV ακτινοβολία, από το μπλε φως (blue light).
  • Χαρίζει στο δέρμα υγιή φυσική όψη, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες της ρύπανσης στο δέρμα.
  • Χάρη στην παρουσία του υαλουρονικού οξέος, ενισχύει άμεσα την οξυγόνωση και τη λάμψη του δέρματος.

Clinique Superdefense CC Cream SPF30

Jenny.Gr

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

YOUTH LAB. CC Complete Cream SPF 30

Jenny.Gr

Η νέας τεχνολογίας CC Complete Cream SPF 30 είναι πολυδραστική ενυδατική κρέμα με χρώμα, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα, δίνει στη λιπαρή επιδερμίδα το επιθυμητό ματ αποτέλεσμα. Η ενισχυμένη σύνθεσή της περιέχει το φυτικό εκχύλισμα Uniluchent, που δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, βιταμίνη PP για ενυδάτωση και ρύθμιση των επιπέδων μελανίνης και υψηλή προστασία από τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες.

La Roche Posay Rosaliac CC Creme

Jenny.Gr

Κρέμα με χρώμα για άμεση κάλυψη και δερματολογική διόρθωση των χρωματικών ατελειών της ευαίσθητης επιδερμίδας. Καλύπτει και διορθώνει όλες τις κοκκινίλες ανεξαρτήτως της έντασης, της έκτασης και της συχνότητας.

Darphin CC Cream Instant MultiBenefit Care

Jenny.Gr

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Darphin είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα foundations της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.