CELEBRITIES

Ο Alec Baldwin στην πρώτη συνέντευξη μετά την τραγωδία στο πλατό: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2021

Ο Alec Baldwin στην πρώτη συνέντευξη μετά την τραγωδία στο πλατό: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»

O Alec Baldwin έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το θανατηφόρο δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας του, Rust. Ο ηθοποιός μίλησε στον George Stefanopoulos και, σε βίντεο που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, τον βλέπουμε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Baldwin προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην Halyna Hutchins, την κινηματογραφίστρια που έχασε τη ζωή της. Κι όταν ο Stefanopoulos μίλησε για το σενάριο, το οποίο δεν περιλάμβανε καν πυροβολισμό, εκείνος εξήγησε ότι ποτέ δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

«Οπότε, δεν τράβηξες ποτέ τη σκανδάλη», επανέλαβε ο δημοσιογράφος. «Όχι, όχι, όχι. Ποτέ δε θα σημάδευα κανέναν με όπλο και δε θα τραβούσα τη σκανδάλη, ποτέ», επέμεινε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε πραγματική σφαίρα στο πλατό. «Κάποιος έβαλε κανονική σφαίρα σε όπλο, μία σφαίρα που δε θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον χώρο», είπε. Κι εξήγησε ότι το περιστατικό αυτό, είναι ό,τι χειρότερο του έχει συμβεί.

«Επειδή κοιτάζω πίσω στον χρόνο και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει;», συνέχισε, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Παράλληλα, η έρευνα σχετικά με τον πυροβολισμό συνεχίζεται, ενώ έχει γίνει μήνυση σε βάρος του Baldwin. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τον Οκτώβριο, ο σερίφης Adam Mendoza και η δικαστής της Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, είπαν ότι «κανένα όνομα δε φεύγει από το τραπέζι», όσον αφορά στους υπαίτιους του θανάτου της Hutchins.

«Το πόρισμα της αρχικής έρευνας ήταν πως ο ηθοποιός/παραγωγός Alec Baldwin ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη», δήλωσε ο Mendoza. «Ταυτοποιήσαμε δύο ακόμη ανθρώπους που έπιασαν ή έλεγξαν το γεμάτο όπλο πριν πυροβολήσει ο Baldwin. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι η υπεύθυνη όπλων Hannah Gutierrez-Reed και ο βοηθός σκηνοθέτη David Halls. Και οι τρεις τους συνεργάζονται με τις Αρχές και έχουν καταθέσει».

Διαβάστε ακόμη: Tην ώρα που η σύζυγός του Baldwin σπάει τη σιωπή της, βγαίνουν στο φως τα ατυχήματα που προκάλεσαν μέλη του συνεργείου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.