CELEBRITIES

Ο Alec Baldwin μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία – Τέλος τα γυρίσματα του Rust


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2021

Ο Alec Baldwin μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία – Τέλος τα γυρίσματα του Rust
Ο Alec Baldwin μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία – Τέλος τα γυρίσματα του Rust

Mετά την τραγωδία με πρωταγωνιστή τον Alec Baldwin, που σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Ηalyna Hutchins, ενώ τραυμάτισε τον τον σκηνοθέτη, Joel Souza, τα γυρίσματα του Rust σταματούν.

Οι δημοσιογράφοι κυνηγούσαν συνεχώς τον πρωταγωνιστή για μία δήλωση μέχρι που εκείνος στάθηκε στη μέση του δρόμου, όπως θα δείτε στο video, και έδωσε συνέντευξη θέλοντας να πάρει ανοιχτά θέση για όσα συνέβησαν για πρώτη φορά.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό» δήλωσε ο ηθοποιός, που έσπασε τη σιωπή του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες από τις 21 Οκτωβρίου.

Πρόσθεσε: «Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός. Την προηγούμενη ημέρα είχαμε βγει για φαγητό» και τόνισε πως οι έρευνες συνεχίζονται.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και διευρευνούνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Hutchins. Ακόμη, ο Baldwin δήλωσε ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πάλι να εργαστεί, όπου θα υπάρχουν όπλα και τόνισε ότι τα γυρίσματα του Rust δεν θα ξαναρχίσουν. Ο ηθοποιός ήταν και συμπαραγωγός σε αυτήν την ταινία. 

Δείτε το video:

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.