CELEBRITIES

O Alec Baldwin πυροβόλησε με όπλο γυρισμάτων, σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

O Alec Baldwin πυροβόλησε με όπλο γυρισμάτων, σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη

UPDATE: Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της ταινίας, πρόκειται για ατύχημα. Αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

---------------------------------------------------------------------------

Σιωπή επικρατεί πλέον στο Hollywood, στο άκουσμα του ονόματος του Alec Baldwin. Κανείς δεν περίμενε να διαβάσει ότι πυροβόλησε με ένα «όπλο γυρισμάτων» στο set της νέας του ταινίας, Rust, αφαιρώντας μία ζωή και τραυματίζοντας έναν συνεργάτη του.

Ο διάσημος ηθοποιός σκότωσε την υπεύθυνη φωτογραφίας, Halyna Hutchins, ενώ τραυμάτισε τον σκηνοθέτη, Joel Souza. Η Hutchins μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του New Mexico, αλλά ήταν αργά. Εκεί, ανακοινώθηκε ο θάνατός της. Ο Souza βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο νοσοκομείο Christus St. Vincent και δεν κινδυνεύει.

Οι έρευνες γύρω από τις συνθήκες του πυροβολισμού δεν έχουν τελειώσει, ενώ προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

«Λάβαμε τα δυσάρεστα νέα σήμερα το βράδυ, ότι ένα από τα μέλη της ομάδας μας, η Halyna Hutchins, Υπεύθυνη Φωτογραφίας σε μία παραγωγή με όνομα Rust στο New Mexico πέθανε από τραυματισμούς που έλαβαν χώρα στα γυρίσματα», δήλωσαν στο Variety ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Κινηματογραφιστών, John Lindley, και η γενική διευθύντρια, Rebecca Rhine

«Οι λεπτομέρειες δεν είναι ξεκάθαρες, αυτήν τη στιγμή, αλλά προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα, και υποστηρίζουμε την ενδελεχή έρευνα αυτού του τραγικού γεγονότος. Πρόκειται για μία τρομερή απώλεια, θρηνούμε το θάνατο ενός μέλους της οικογένειας».

Η Hutchins αποφοίτησε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου το 2015. Μέχρι το 2020, ασχολούταν κυρίως με ταινίες μικρού μήκους, ενώ εκείνη τη χρονιά γύρισε το Academy με πρωταγωνιστή τον Joe Manganiello. Το 2019, το American Cinematographer την είχε χαρακτηρίσει «ανερχόμενο αστέρι» του κινηματογράφου.

πηγή φωτογραφίας: Splash News
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.