CELEBRITIES

Η Hailey Bieber μιλά για το εγκεφαλικό της και την εγχείρηση καρδιάς σε νέο βίντεο


JTeam

28 Απριλίου 2022

Η Hailey Bieber μιλά για το εγκεφαλικό της και την εγχείρηση καρδιάς σε νέο βίντεο
Η Hailey Bieber περιγράφει το εγκεφαλικό και την εγχείρηση καρδιάς που έκανε σε ένα βίντεο

Η Hailey Bieber πρόσφατα εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, γεγονός που ανησύχησε την οικογένεια της, αλλά και τους fans. Το 25χρονο μοντέλο έχει πλέον αναρρώσει πλήρως και θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με το κοινό της στο Ιnstagram. Περιέγραψε λοιπόν ολόκληρη την περιπέτεια της υγείας της: Aπό τα συμπτώματα και την πρώτη της αντίδραση, στις εξετάσεις και την αγωνία, καθώς και τον τρόμο που αισθάνθηκε σε ένα βίντεο 12 λεπτών.

Η «τέλεια καταιγίδα» που οδήγησε στο εγκεφαλικό

Μιλώντας στην κάμερα για την πιο τροματική εμπειρία στη ζωή της όπως την χαρακτήρισε, το μοντέλο εξήγησε στους θαυμαστές της όσα συνέβησαν.

Η Hailey αποκάλυψε πως έτρωγε κανονικά πρωινό με τον Justin, όταν άρχισε να βιώνει έναν πόνο στο χέρι που έφτανε μέχρι τις άκρες των δαχτύλων. Μέσα σε λίγα λεπτά η 25χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει,ούτε να συντάξει μια αλή πρόταση. Ο Justin Bieber κατάλαβε αμέσως τη σοβαρότητα της κατάστασης, και κάλεσε γιατρό, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Η Bieber εξήγησε πως ενώ στο μυαλό της μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ομιλία. Όταν η ομιλία άρχισε να επανέρχεται, το μοντέλο συνέχισε να βιώνει άγχος και πανικό.

«Ήταν λες και η γλώσσα με το στόμα μου δεν μπορούσαν να βρουν τις λέξεις για να απαντήσω, ήταν τρομακτικό. Ήμουν πολύ φοβισμένη».

Η διάγνωση των γιατρών και το χειρουργείο

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, η Hailey αισθανόταν ήδη κλύτερα, όμως οι γιατροί έπρεπε να εντοπίσουν πώς προέκυψε ο θρόμβος στον εγκέφαλο, ο οποίος τυπικά θα έπρεπε να έχει απορροφηθεί στους πνεύμονες και να μην φτάσει ποτέ στο κεφάλι του μοντέλου. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θρόμβος ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού πραγμάτων: Aντισυλληπτικών που ξεκίνησε να παίρνει χωρίς να ενημερώσει τον γιατρό της, του covid19 που πέρασε και μιας πρόσφατης πτήσης με αεροπλάνο που διήρκεσε πολλές ώρες.

Τελικά οι γιατροί βρήκαν πως η Hailey υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που ουσιαστικά πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυικής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα (το τοίχωμα που χωρίζει τους δύο κόλπους της καρδιάς). Αυτό υπάρχει σε όλα τα έμβρυα για να μπορεί να μεταφέρεται το οξυγονωμένο αίμα από τη μητέρα στο σώμα του εμβρύου και ενώ πρέπει να κλείσει μετά τη γέννηση, δυστυχώς παραμένει ανοιχτό για το υπόλοιπο της ζωής τους, στο 25% περίπου των ανθρώπων. Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση, έκλεισαν την τρύπα, η οποία ήταν μεγαλύτερη από το σύνηθες.

«Είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά και που βρήκαμε τι φταίει και το διορθώσαμε και μπορώ να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσω στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.