CELEBRITIES

Eνώ η Hailey Bieber αναρρώνει, μιλάμε για το ψυχικό τραύμα που άφησε η θρόμβωσή της στον Justin


JTeam

15 Μαρτίου 2022

Eνώ η Hailey Bieber αναρρώνει, μιλάμε για το ψυχικό τραύμα που άφησε η θρόμβωσή της στον Justin
Instagram @haileybieber
Τι κι αν η Hailey πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της; Τα διεθνή media συγχαίρουν τον σύζυγό της, επειδή ανησύχησε

Η Hailey Bieber έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο και αυτήν τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα, σίγουρα επηρεάζονται όλοι οι γύρω της. Από χθες όμως, τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται κυρίως με τον σύζυγό της, Justin Bieber, και το ψυχικό τραύμα που άφησε σ’ εκείνον η κατάσταση.

Οι συνηθέστεροι τίτλοι; «Ο Justin Bieber λέγεται ότι “υπέστη μεγαλύτερο ψυχικό τραύμα” από τη Hailey μετά τη νοσηλεία της», «Ο ψυχικά τραυματισμένος Justin Bieber στέκεται πλάι τη σύζυγό του, Hailey, μετά την εγκεφαλική της θρόμβωση», «Πηγές αναφέρουν ότι ο Justin δεν μπορεί να κοιμηθεί μετά από αυτό που συνέβη στη σύζυγό του».

Jenny.Gr

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Άτομο του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού μίλησε στο People και σχολίασε πως «ο Justin ίσως έχει υποστεί μεγαλύτερο ψυχικό τραύμα από εκείνη», ενώ έκανε λόγο για «μεγάλο πανικό» από την πλευρά του τραγουδιστή.

«Ο Justin έστειλε μηνύματα σε όλους και ζήτησε να προσευχηθούν για εκείνη, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της», συνέχισε και υποστήριξε πως έλεγε σε όλους ότι «η Hailey είναι ο βράχος του και τον βοήθησε στα σκοτάδια του… και πρέπει να την εκτιμά κάθε μέρα».

«Θα συνεχίσει να την προσέχει και να τη βοηθά όπως μπορεί. Και έχει βάλει όλους τους γύρω του να προσεύχονται για την υγεία της. Όλο αυτό τον τάραξε». Κι είναι φυσιολογικό να ταράχτηκε. Ποιος δεν θα ταραζόταν; Ποιος δε θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τον άνθρωπό του;

Jenny.Gr

Βλέπουμε ότι, αντί να ασχολούμαστε με την υγεία του μοντέλου, διαβάζουμε για το πλήγμα που δέχθηκε ο σύζυγός της. Επειδή είναι «ο βράχος του», επειδή όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω του. Αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι, θα γινόταν άραγε τόσος ντόρος για την «ανήσυχη Hailey που δεν μπορεί να κοιμηθεί από αγωνία»; Μάλλον όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.