CELEBRITIES

Hailey Bieber: Mεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση


JTeam

13 Μαρτίου 2022

Hailey Bieber: Mεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση
Η Hailey Bieber, μπήκε εκτάκτως σε νοσοκομείο όταν άρχισε να αισθάνεται «συμπτώματα εγκεφαλικού».

Η Hailey Bieber εισήχθη στο νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα με μια πάθηση που σχετίζεται με τον εγκέφαλο, όπως ανέφερε το TMZ το πρωί του Σαββάτου.

Η Hailey Bieber, μπήκε εκτάκτως σε νοσοκομείο στην περιοχή του Palm Springs, στην Καλιφόρνια. Το νεαρό μοντέλο βρισκόταν στο σπίτι της, όταν άρχισε να αισθάνεται «συμπτώματα εγκεφαλικού». Το TMZ έγραψε ότι η πάθηση «επηρέασε τον τρόπο που κινούνταν και τα συμπτώματα είναι χαρακτηριστικά σε μεγαλύτερους ανθρώπους». Η Hailey είναι μόλις 25 ετών.

Οι γιατροί εντόπισαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της και η Bieber υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια.Οι ειδικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο να σχετίζεται ο θρόμβος με τον COVID-19, καθώς ο σύζυγός της, Justin Bieber, νόσησε πρόσφατα από τον ιό.

instagram stories screenshot: haileybieber

«Την Πέμπτη το πρωί, καθόμουν και έτρωγα πρωινό με το σύζυγό μου όταν ξεκίνησα να βιώνω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Εκεί ανακάλυψαν πως είχα έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλο, ο οποίος ευθυνόταν για το αίσθημα έλλειψης οξυγόνου, ωστόσο το σώμα μου κατάφερε να το ξεπεράσει φυσικά εντός λίγων ωρών. Μπορεί αυτή να ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου, ωστόσο βρίσκομαι σπίτι τώρα και αναρρώνω. Πραγματικά είμαι τόσο ευγνώμων για όλους τους φανταστικούς γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν. Ευχαριστώ όλους εσάς που στείλατε κάποιο μήνυμα εκφράζοντας τις ευχές και το ενδιαφέρον σας, και για όλη την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε το 25χρονο μοντέλο.

Η star του modeling πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται σπίτι της, όπου παρακολουθείται από τους προσωπικούς γιατρούς του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.