CELEBRITIES

«Είναι σαν να έχει ξεριζωθεί ένα κομμάτι της καρδιάς μου»: Η Mila Kunis για τον πόλεμο και όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της


JTeam

12 Μαρτίου 2022

«Είναι σαν να έχει ξεριζωθεί ένα κομμάτι της καρδιάς μου»: Η Mila Kunis για τον πόλεμο και όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατ. δολάρια για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων που βοηθούν αυτές τις ώρες τον άμαχο πληθυσμό στην πατρίδα της.

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher είναι από τους stars που έχουν επιστρατεύσει όλες τους τις δυνάμεις για να μαζέψουν όσο περισσότερα χρήματα για την Ουκρανία από τότε που δέχθηκε τη ρωσική εισβολή. Όπως ομολογεί όμως η ηθοποιός, παρά το καλό που προσπαθούν να κάνουν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι μάρτυρας μιας ανείπωτης καταστροφής που εκτυλίσσεται αυτές τις εβδομάδες στη γενέτειρά της.

Στα πλαίσια μιας συζήτησης με τη Maria Shriver για το “Conversations Above the Noise,” η Kunis εξομολογήθηκε ότι: «Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα. Όλοι μου έλεγαν πάντα ότι είμαι από την ανατολική Ευρώπη κι εγώ τους έλεγα ότι είναι περισσότερο σαν να έχω ρίζες από το L.A. Μετά συνέβη αυτό στη χώρα μου κι έχουμε φίλους εκεί. Ο Ash κι εγώ πήγαμε και συναντηθήκαμε με τον Volodymyr] Zelenskyy λίγο πριν τον Covid. Ήμουν εκεί αλλά πάντα θεωρούσα ότι είμαι Αμερικανίδα».

Η star έχει γεννηθεί στην πόλη Chernivtsi της Ουκρανίας αλλά μετακόμισε στην Αμερική μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης όταν ήταν παιδί. Όπως προσθέτει η ίδια:

«Συνέβη αυτό και δεν μπορώ να εκφράσω ή να εξηγήσω όλα όσα ένιωσα. Είναι σαν να ξεριζώθηκε ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Ήταν το πιο παράξενο συναίσθημα». Όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ωστόσο: «Όλη αυτή η αλληλεγγύη προς τους Ουκρανούς δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι ή οι χώρες είναι κακές. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να θεωρήσουμε τους ανθρώπους στη Ρωσία εχθρούς. Θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό και δεν πιστεύω ότι αναφέρεται πολύ στον Τύπο».

Ανάμεσα σε όσα λέει, είναι και τα εξής: «Παντού υπάρχει η πεποίθηση ότι "αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας". Δεν χρειάζεται να ενισχύονται αντιλήψεις του τύπου "Όλοι οι Ρώσοι είναι απαίσιοι άνθρωποι. Παροτρύνω τον κόσμο να εξετάσει την οπτική που στρέφει τα βλέμματα στους ανθρώπους που είναι στην εξουσία και όχι σε όλους».

Η Kunis εξέφρασε επίσης τα συναισθήματά της για την ενότητα στη χώρα της στην περιγραφή της GoFundMe page, που έχει ξεπεράσει πλέον τον αρχικό στόχο των 20 εκατ. δολαρίων:

«Είμαι μια υπερήφανη Ουκρανή, σήμερα. Οι Ουκρανοί είναι γενναίοι και περήφανοι άνθρωποι που χρειάζονται τη βοήθειά μας σε τέτοιους καιρούς. Αυτή η άδικη επίθεση στην Ουκρανία και την ανθρωπότητα είναι καταστροφική και οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν ανάγκη τη στήριξή μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.