CELEBRITIES

H Diane Keaton είναι η πιο badass γιαγιά που θα μπορούσε να ζητήσει ο Justin Bieber


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2021

H Diane Keaton είναι η πιο badass γιαγιά που θα μπορούσε να ζητήσει ο Justin Bieber
Tι κάνει η Diane Keaton σε μια παραλία αγκαλιά με τον Justin Bieber

Ο Justin Bieber παίζει τον ρόλο του εγγονoύ στο νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ghost». Μετά τον θάνατο του παππού του, ο τραγουδιστής επανασυνδέεται με τη γιαγιά του, πηγαίνοντας μαζί της μεγάλες βόλτες κατά μήκος της παραλίας Ventura, ενημερώνοντας τα προφίλ της για γνωριμίες και βγάζοντάς την για κοκτέιλ και χορό. Είναι μια γλυκιά ιστορία από μόνη της, αλλά η "γιαγιά" στο βιντεο είναι επίσης η πιο κομψή που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς: Η Diane Keaton.

Το βίντεο κυκλοφορεί σήμερα και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Colin Tilley. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι ο Bieber επέλεξε ο ίδιος την Keaton για να πρωταγωνιστήσει ως γιαγιά του. «Με κάλεσε και του είπα "ναι, σίγουρα"», λέει η Keaton στη Vogue. «Σκέφτηκα ότι το τραγούδι ήταν υπέροχο. Ήταν απλώς διασκεδαστικό».


Κανένα μουσικό βίντεο - ακόμη και ένα με ένα συγκινητικό μήνυμα - δεν θα ήταν πλήρες χωρίς μερικά looks. Η Keaton μάλιστα έφερε τα δικά της ρούχα (και καπέλα!) στο set. «Τα ρούχα ήταν ενδεικτικά του στιλ μου γιατί είναι δικά μου», λέει η Keaton. «Μερικά από τα ρούχα είναι από την ντουλάπα μου. Είχα μερικά υπέροχα πράγματα από τον Gucci». Ο νεαρός pop star φορά κι εκείνος δημιουργίες διάσημων οίκων στο video: Ένα κοστούμι Saint Laurent, ένα vintage φούτερ του οίκου Βalenciaga, του οποίου είναι και πρόσωπο της καμπάνιας.

Εκτός από τα υπέροχα ρούχα, είναι σαφές ότι η Keaton και ο Bieber έχουν μια ωραία συνεργασία και καλή χημεία. Η Keaton προσθέτει ότι ο τραγουδιστής ήταν ένας χαλαρός συνεργάτης. «Είναι εντελώς γοητευτικός», λέει.

Φανταζόμαστε ότι θα ήταν κάπως σαν ραντεβού.

Η Diane Keaton αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες.

«Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και, θα έλεγα, 35 χρόνια», είπε στο περιοδικό ΙnStyle. «Όχι ραντεβού».

Η ηθοποιός είπε ότι έχει πολλούς άντρες φίλους αλλά διευκρίνησε ότι δεν περνάει με κανέναν πέρα από το στάδιο της φιλίας. Η Keaton εξήγησε ότι η ζωή της είναι γεμάτη με τη δουλειά και τους φίλους της αλλά ποτέ δεν τη ζητάει κανείς σε ραντεβού. «Ποτέ, εντάξει!» είπε γελώντας.

Παρόλο που η Keaton έχει υπάρξει σε σχέση με πολλούς διάσημους άντρες, συμπεριλαμβανομένου του Al Pacino και του Warren Beatty, δεν έχει παντρευτεί ποτε. "Νομίζω ότι είμαι η μοναδική από τη γενιά μου και ίσως νωρίτερα, η οποία έχει υπάρξει single όλη τη ζωή της", είπε στο περιοδικό People τον προηγούμενο Μάιο.

(Και για αυτό) παραμένει ένα πραγματικό είδωλο.

Δείτε την στο video clip του Justin Bieber:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.