CELEBRITIES

Justin Bieber: Έγινε μοντέλο για τον οίκο Balenciaga


The Jennettes

24 Ιουλίου 2021

Justin Bieber: Έγινε μοντέλο για τον οίκο Balenciaga
O Justin Bieber πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Balenciaga

Μια συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron δεν ήταν το μόνο πράγμα στην ατζέντα του Justin Bieber στο Παρίσι τον περασμένο μήνα.

Οι φήμες ότι ο τραγουδιστής του «Sorry» είχε εκμεταλλευτεί τη ρομαντική απόδραση του με τη σύζυγό Hailey Bieber στη γαλλική πρωτεύουσα για να φωτογραφηθεί για την καμπάνια Balenciaga επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή, ότανο διάσημος οίκος δημοσίευσε το πρώτο από μια σειρά πορτρέτων από την αμερικανίδα φωτογράφο τέχνης Katy Grannan.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν επίσης η Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Huppert, μαζί με τα μοντέλα Balenciaga, Eliza Douglas, Awar Adhiero Odhiang, Anania Orgeas, Isabelle Weldon Herouard, Minttu Vesala, Litay Marcus, Emmanuel Culkin Mugisha, Abdou Diop, Taishi Suzuki και Hans Schmidt.

Oι εικόνες παραπέμπουν στην αισθητική των χώρων στάθεμευσης στο Los Angeles. Τα μοντέλα φορούν μοντέρνα ready to wear ενδύματα και κρατούν αξεσουάρ του οίκου. Μεταξύ άλλων η τσάντα Le Cagole, που πήρε το όνομά της από την υποτιμητική λέξη στην γαλλική αργκό για άτομα με κακόγουστα φορέματα.

 

Ο Bieber φοράει μαύρο παντελόνι φόρμας λευκή μπλούζα και oversized δερμάτινο jacket. Kρατά την iconic τσάντα και φορά τα νέα πάνινα παπούτσια DIY Runner, τα οποία διαθέτουν μοναδική χειροποίητη vintage εμφάνιση και μπορντό λεπτομέρειες. 

Το φθινόπωρο, ο Balenciaga παρουσίασε μια τεράστια διαφήμιση στο πλάι του μουσείου του Λούβρου με πρωταγωνίστρια την Cardi B, ξαπλωμένη σε ψεύτικο γρασίδι που περιβάλλεται από παιδικά παιχνίδια. Stars όπως η Hailey Bieber, η Kim Kardashian και ο Kanye West, δίνουν το παρών στα shows του creative director Demna Gvasalia, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου ντεμπούτου του στην Paris Couture Week.

Δείτε ακόμη: Balenciaga Fall 2021 Haute Couture

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.