ΣΤΙΛ STREET STYLE

H Hailey Bieber φόρεσε το πιο κομψό cutout dress για να συναντήσει τον Γάλλο Πρόεδρο


Μάρθα Κουμπάνη

22 Ιουνίου 2021

H Hailey Bieber φόρεσε το πιο κομψό cutout dress για να συναντήσει τον Γάλλο Πρόεδρο

Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της γενιάς της, με ξεχωριστό στιλ που μας εμπνέει, καθώς φορά πρώτη, όλες τις μεγάλες τάσεις. 

H Hailey και ο Justin Bieber βρέθηκαν στο Παρίσι, όπου συναντήθηκαν με τον Γάλλο Πρόεδρο Emmanuel Macron και τη σύζυγό του Brigitte Macron. Πώς ντύθηκαν για την περίσταση; Συναρπαστικά! Η Hailey επέλεξε να φορέσει ένα nude dress LaQuan Smith, πέδιλα Femme Los Angeles και γυαλιά ηλίου Linda Farrow. Τα συνδύασε με μια καφέ, κροκό τσάντα Little Liffner.

Το halter neck φόρεμα με τα cut-outs σε μπεζ απόχρωση, αποκάλυπτε τους κοιλιακούς της, ενώ το μήκος του έφτανε κάτω από το γόνατο, με την pencil φούστα να αναδεικνύει τις καμπύλες της. Eκτός από το ιδιαίτερο σχέδιο του που μπορεί να φορεθεί από ένα meeting στο γραφείο μέχρι ένα δείπνο, λατρέψαμε το χρώμα του, αυτή τη γλυκιά μπεζ απόχρωση της άμμου. 

jenny.gr

Mango

Tα μαλλιά τoυ 24χρονου μοντέλου ήταν πιασμένα σε sleek σινιόν ενώ τα μοναδικά κοσμήματα που επέλεξε για το look, ήταν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ένα χρυσό ρολόι και διακριτικοί κρίκοι στα αυτιά (δεν τους αποχωρίζεται). Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και λαμπερό. 

Και ο νεαρός star της pop μουσικής εμφανίστηκε στο πλευρό της συζύγου του πολύ κομψός με σκούρο γκρι κοστούμι και γαλάζια sneakers Nike Air Force 1, ενώ μέσα από το  πουκάμισο του φαινόταν το κολιέ από πέρλες που φορά συχνά τελευταία.

 

Δείτε ακόμη: 5 εντυπωσιακά cutout dresses

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.