UPDATE #NOW

Ματ Ντέιμον: Συνεχίζει τις διακοπές στη Μύκονο με υπέρογκα ποσά για φιλοδώρημα και πάρτι με drag queens


Τόνια Τζάφερη

4 Ιουλίου 2023

Ματ Ντέιμον: Συνεχίζει τις διακοπές στη Μύκονο με υπέρογκα ποσά για φιλοδώρημα και πάρτι με drag queens
@athenadion / instagram
Στην παρέα του διάσημου ηθοποιού είναι η σύζυγος του, αλλά και τα αδέρφια Χέμσγουορθ

Για ένα ακόμη καλοκαίρι το μισό Χόλιγουντ καταφθάνει στο νησί των ανέμων, προκειμένου να απολαύσει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, πάρτι, θάλασσα και «ελληνικό καλοκαίρι». Έτσι και ο Ματ Ντέιμον -o οποίος μαζί με την εκλεκτή του παρέα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο νησί της Μυκόνου, και δεν σταματά να δείχνει πόσο πολύ το απολαμβάνει. Τα χαμογελαστά στιγμιότυπα, τα αστεία, τα πάρτι και το ποτό δεν λείπουν από την διάσημη παρέα, η οποία αναμένεται να μείνει για λίγο ακόμη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πηγές, όλοι τους είναι ιδιαίτερα χαλαροί, ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και χαρούμενοι στις διακοπές τους, ενώ φωτογραφίζονται και με τους fan. Πέρα από την καλοπέραση τους όμως, φροντίζουν να ευχαριστήσουν και όσους εργάζονται στο νησί, αφήνοντας πολύ υψηλό φιλοδώρημα.

Συγκεκριμένα, η παρέα του Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουορθ, έχουν επισκεφθεί ξανά και ξανά, το ίδιο ψητοπωλείο στον Ορνό όπου γεύτηκαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλα ελληνικά πιάτα. Ακόμη, έχουν προτιμήσει και γνωστό εστιατόριο στην παραλία του Ορνού όπου δοκίμασαν φρέσκο ψάρι. Φεύγοντας από τα μαγαζιά αυτά, άφησαν και φιλοδώρημα 1,000 ευρώ -θέλοντας φυσικά να ευχαριστήσουν το προσωπικό για την εξυπηρέτηση τους.

Ματ Ντέιμον και Χέμσγουορθ, καλοπέρασαν σε drag show της Μυκόνου

Πέρα από το ελληνικό φαγητό και τις θάλασσες όμως, το πρόγραμμα των διακοπών στην Μύκονο, είχε και επίσκεψη σε ένα από τα φημισμένα drag shows του νησιού.

«Είμαι περήφανος για το σόου που παρακολούθησα σήμερα» είπε ο Ντέιμον σε ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν, όπου δέχεται τις ευχαριστίες από drug queen για την παρουσία του στη σκηνή.