UPDATE #NOW

Μαντόνα: Όσα είπε μετά τη νοσηλεία στη ΜΕΘ - Οι πρώτες της σκέψεις στο νοσοκομείο


Τόνια Τζάφερη

11 Ιουλίου 2023

Μαντόνα: Όσα είπε μετά τη νοσηλεία στη ΜΕΘ - Οι πρώτες της σκέψεις στο νοσοκομείο
@madonna
«Δεν θέλω να απογοητεύω κανέναν», τόνισε μεταξύ άλλων η Μαντόνα, για όσους περίμεναν με ανυπομονησία την περιοδεία της

Στη ΜΕΘ βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η Μαντόνα, εξαιτίας μια σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης, την οποία παραμέλησε καθώς οι απαιτήσεις για την προετοιμασία της περιοδείας της, δεν της άφηναν περιθώριο ξεκούρασης.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή μόλυνση, η οποία την οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, παρόλα αυτά χρειάζεται ακόμα ιατρική φροντίδα. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να παύσουμε όλες τις δεσμεύσεις, μέσα στις οποίες είναι και η παγκόσμια περιοδεία. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μια νέας ημερομηνίας για το tour και τα shows», έγραφε η ανακοίνωση από εκπρόσωπο της για την εισαγωγή της διάσημης σταρ στην εντατική.

Η κατάσταση της σταδιακά βελτιώθηκε, ύστερα από θεραπεία και χορήγηση των κατάλληλων φαρμάκων, με αποτέλεσμα η Μαντόνα να συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι της. Εχθές ήταν η πρώτη φορά που μίλησε στους θαυμαστές της, για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της και φυσικά θέλησε να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη τους:

«Σας ευχαριστώ όλους για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λέξεις για ανάρρωση και ενθάρρυνση. Ένιωσα την αγάπη σας. Αναρρώνω και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου. Η πρώτη μου σκέψη, όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν θέλω να απογοητεύσω, όποιον αγόρασε εισιτήριο για την παγκόσμια περιοδεία μου.Δεν ήθελα να απογοητεύσω επίσης τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες, για να δημιουργήσουμε το show. Δεν θέλω να απογοητεύω κανέναν. Τώρα, θα επικεντρωθώ στην υγεία μου, στο να γίνω δυνατότερη και σας διαβεβαιώ πως θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα μπορώ! Για την ώρα, το σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσουμε το κομμάτι της περιοδείας στη Νότια Αμερική και να ξεκινήσουμε τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξη.

Με αγάπη, Μ.», έγραψε η Μαντόνα.