UPDATE #NOW

To ΑΙ νίκησε τα social: Η 19χρονη Μίλα Σοφία έγινε viral και δεν είναι καν άνθρωπος


JTeam

29 Ιουλίου 2023

To ΑΙ νίκησε τα social: Η 19χρονη Μίλα Σοφία έγινε viral και δεν είναι καν άνθρωπος
Ανεβάζει και φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

H Μίλα Σοφία μοιάζει σαν κάθε άλλη influencer. Είναι 19, είναι ξανθιά, πάρα πολύ όμορφη, με 100 χιλιάδες followers στο TikTok και 49 χιλιάδες στο IG. Επίσης, δεν υπάρχει –κυριολεκτικά.

Υποστηρίζει ότι είναι Φινλανδή και ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα και τα Μπόρα Μπόρα. Επίσης, δεν κρύβει ότι είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης.

«Ακολουθήστε με σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, καθώς βουτάμε στον μαγικό συνδυασμό τεχνολογίας αιχμής και διαχρονικής κομψότητας», αναφέρει η ιστοσελίδα της. «Ας εξερευνήσουμε μαζί την ενδιαφέρουσα διασταύρωση της μόδας, της τεχνολογίας και της απεριόριστης δημιουργικότητας».

Κανείς δεν ξέρει ποιος βρίσκεται πίσω από το προφίλ της, ούτε ποιο πρόγραμμα τη δημιούργησε. Επίσης, κανείς δεν ξέρει αν το κοινό της έχει δώσει σημασία στο bio της –κάποιοι ίσως και να μην πιστεύουν πως δεν είναι αληθινή. Το μόνο που την προδίδει, είναι το ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει τέλεια το ΑΙ: τα δάχτυλα των χεριών της.

Σε κάθε περίπτωση, η Τεχνητή Νοημοσύνη νίκησε και τα σόσιαλ μίντια. Μπορείς να γίνεις viral χωρίς να είσαι καν υπαρκτό πρόσωπο, να έχεις κανονική επικοινωνία με τους followers σου και να βγάζεις χρήματα από αυτό. Κι όλο γίνεται κάπως περίεργο.