UPDATE #NOW

Προσποιήθηκε ότι τον απήγαγαν για να απατήσει την κοπέλα του. Τελικά, πλήρωσε 9 χιλιάδες ευρώ


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2023

Προσποιήθηκε ότι τον απήγαγαν για να απατήσει την κοπέλα του. Τελικά, πλήρωσε 9 χιλιάδες ευρώ
Μην το επιχειρήσεις, σε καμία περίπτωση

Ένας άνδρας από την Αυστραλία αποφάσισε να απατήσει την κοπέλα του. Για να το κάνει αυτό, ήθελε μία δικαιολογία – κάτι έπρεπε να σκεφτεί για να φύγει για μερικές ώρες. Και είχε την τέλεια ιδέα: Έστειλε μήνυμα στη σύντροφό του, γράφοντάς της ότι τον απήγαγαν «άγνωστοι από τη Μέση Ανατολή» για να του πάρουν τη μηχανή, η οποία κόστιζε 7 χιλιάδες δολάρια. Εντωμεταξύ, με τέτοια ψέματα μπαίνεις και φυλακή.

«Θα τον κρατήσουμε μαζί μας μέχρι να μας δώσει τη μηχανή του», έγραφε μεταξύ άλλων, προσποιούμενος τους απαγωγείς του. «Όταν μας τη δώσει, κανείς δεν θα τον αγγίξει, έχεις τον λόγο μου».

Όπως κάθε λογικός άνθρωπος, έτσι και η γυναίκα εκείνη, ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, η οποία πέρασε πάνω από 200 ώρες προσπαθώντας να εντοπίσει το αγόρι της. Τον βρήκαν στο αυτοκίνητό του – βρήκαν, επίσης, υλικό από κάμερα, που τον δείχνει με μία σεξεργάτρια.

Οι συνέπειες ήταν λίγο πιο βαριές απ’ όσο υπολόγιζε. Πλήρωσε πρόστιμο περίπου 9 χιλιάδων ευρώ. Καταδικάστηκε, επίσης, σε 18 μήνες κοινωνικής εργασίας. Σίγουρα δεν άξιζε τον κόπο.