UPDATE #NOW

Βαλένθια: Ανακοίνωσε δυο Ελληνίδες παίκτριες στην ακαδημία της!


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2023

Βαλένθια: Ανακοίνωσε δυο Ελληνίδες παίκτριες στην ακαδημία της!
Η ακαδημία της Βαλένθια προχώρησε στην απόκτηση δυο Ελληνίδων κάτω των 17 ετών: την Ραφαέλα Πεταλώτη και την Μαρία Ελένη Μούγιου

πουδαία στιγμή για το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα! Δυο Ελληνίδες παίκτριες, η Ραφαέλα Πεταλώδη από την Ολυμπιάδα Υμηττού και η Μαρία Ελένη Μούγιου από τον Φείδωνα Άργους εντάχθηκαν στην ακαδημία της Βαλένθια, μια από τις πιο φημισμένες σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Συγκεκριμένα η FIFA την κατατάσσει στη θέση Νο. 4 στον κόσμο, με τον ισπανικό σύλλογο να προχωρά στην απόκτηση των δυο Ελληνίδων παικτριών κάτω των 17 ετών και να αναφέρει στην ενημέρωσή του:

«Σε μια σπουδαία στιγμή για το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα, το Διεθνές Τμήμα της Ακαδημίας της Βαλένθια, ανακοινώνει την άφιξη των δύο πρώτων ταλαντούχων παικτριών κάτω των 17 ετών, οι οποίες κατάγονται από την Ελλάδα.

Η Ραφαέλα Πεταλωτή από την Ολυμπιάδα Υμηττού και η Μαρία Ελένη Μούγιου από τον Φείδωνα Άργους και οι δύο παίκτριες της Εθνικής Ελλάδος Κ17, επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην φημισμένη Ακαδημία, η οποία βάσει έρευνας της FIFA, είναι η τέταρτη καλύτερη στην Ευρώπη.

Η Ακαδημία της Βαλένθια συνεχίζει να σηματοδοτεί σημαντικά βήματα προόδου για την προώθηση της διαφορετικότητας και της συμμετοχικότητας στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η απόφαση να καλωσορίσουμε τις δύο ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες είναι απόδειξη της δέσμευσης της Βαλένθια να καλλιεργεί το ταλέντο σε παγκόσμια κλίμακα και να παρέχει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα προπονητικό περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gwomen