UPDATE WHAT'S NEW

WeLoveSuperMarket.gr: Για να μην τρέχεις στο super market


6 Μαρτίου 2015

«Οι γυναίκες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο την τεχνολογία με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου και κόπου. Ειδικότερα για τις μητέρες, η τεχνολογία λειτουργεί σαν μια εργαλειοθήκη που τους εξασφαλίζει άμεση πληροφόρηση και πρόσβαση» αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα για τις Ελληνίδες. Μεταξύ άλλων, η έρευνα αποκάλυψε πως η γυναίκα είναι ο άνθρωπος μέσα στην οικογένεια που παίρνει τις αποφάσεις για την πλειοψηφία των αγορών του νοικοκυριού.

Το welovesupermarket.gr δημιουργήθηκε πριν δυο χρόνια με σκοπό να δώσει τη λύση στην Ελληνίδα της Generation Υ, που αναζητά περισσότερη ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής της, την οικογένεια, τον προσωπικό χρόνο και την καριέρα, προσφέροντάς τη δυνατότητα να κάνει τα ψώνια της οικογένειας μια ξεκούραστη, εύκολη και γρήγορη εμπειρία μόνο με ένα κλικ.

Το welovesupermarket.gr αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την επικράτεια σε τιμές οικονομικές και πολύ ανταγωνιστικές σε σχέση με ένα κανονικό σούπερ μάρκετ. Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στη χώρα και διαθέτει περισσότερους από 9.000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς που περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων σούπερ μάρκετ (πλην προϊόντων ψυγείου).