UPDATE WHAT'S NEW

Το B.U. και ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM διοργάνωσαν τα 2 μεγαλύτερα B.U. Golden Kiss Live Radio events του καλοκαιριού


22 Ιουνίου 2016

Το B.U., το νεανικό άρωμα που εκφράζει την πολλαπλή προσωπικότητα της κάθε κοπέλας,  διοργάνωσε σε συνεργασία με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM τα δύο μεγαλύτερα B.U. Golden Kiss Live Radio events του φετινού καλοκαιριού, την Τετάρτη 18 Μαϊου στα Village Shopping and More και το Σάββατο 28 Μαϊου στο Hondos Center της Ερμού.

Στο πρώτο event, B.U. Boys μοίραζαν από νωρίς το απόγευμα στους θαμώνες του κατάμεστου Village Shopping and More δείγματα από τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος, του B.U. Golden Kiss, μια νέα προσέγγιση της B.U. θηλυκότητας, ένα άρωμα που χαρίζει σε κάθε κοπέλα μια αίσθηση ελευθερίας και πολλαπλών επιλογών, ανάλογα με τη διάθεση και τις επιθυμίες της.

Παράλληλα, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Βασίλης Φορτούνης και Μαργαρίτα Λοϊζου του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM, εξέπεμπαν live από τα Village Shopping and More απο τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 παρέα με το απόλυτο pop icon Βαγγέλη Κακουριώτη για μια μοναδική B.U. ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη. Οι fans του, οι Vkators είχαν κατακλύσει το χώρο από νωρίς το απόγευμα περιμένοντας να ακούσουν το νέο smash Panik Hit «Χρυσό Φιλί» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Στο τέλος της συνέντευξης το κοινό απόλαυσε σε μια ειδική προβολή το ολοκαίνουργιο video clip του πρώτου B.U. Single.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το πρώτο B.U. Golden Kiss Live Radio, ακολούθησε το B.U. Golden Kiss Experience στο Hondos Center της Ερμού. Από νωρίς το μεσημέρι B.U. Boys προσκαλούσαν το κοινό να αγοράζει τη νέα πρόταση του αγαπημένου νεανικού αρώματος, το B.U. Golden Kiss και τους εξηγούσαν τη νέα τάση #BUNoFilter, μέσα από το microsite www.bunofilter.com όπου το B.U. καλεί τις νέες κοπέλες να ανεβάσουν την αφιλτράριστη φωτογραφία τους με το hashtag #BUNoFilter, να δηλώσουν τη διάθεσή τους, και να μοιραστούν την εμπειρία τους μέσα από τα δικά τους Social Media.

Παράλληλα, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Βασίλης Λάτσιος και Μαργαρίτα Λοϊζου, αναμετέδιδαν από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 τον παλμό του B.U. Golden Kiss Experience μέσα από την συχνότητα του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM προσκαλώντας το κοινό να επισκεφτεί τo Hondos Center, που βρίσκεται επί της Ερμού, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον Βαγγέλη Κακουριώτη, να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά και να τους υπογράψει το νέο άρωμα.

Το απόλυτο pop icon Βαγγέλης Κακουριώτης έφτασε στο χώρο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με τις χιλιάδες fans του να έχουν κλείσει στην κυριολεξία την κυκλοφορία της Ερμού. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για τα σχέδια του στους παραγωγούς του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM και θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους fans, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, δεν σταμάτησε να υπογράφει πάνω στις συσκευασίες του νέου νεανικού αρώματος B.U. Golden Kiss και να φωτογραφίζεται μαζί τους ακόμα και μετά την λήξη της live μετάδοσης .

Κατά την διάρκεια και των δύο εκδηλώσεων του B.U. σε συνεργασία με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM και την Panik Records,  το κοινό έδειξε τον ενθουσιασμό του για το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του B.U., το νέο Pop Icon Βαγγέλη Κακουριώτη, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο αυτό που είναι ο καθένας ξεχωριστά, το πώς αισθάνεται κάθε στιγμή, χωρίς φίλτρα με ένα χρυσό φιλί όπως άλλωστε προσκαλεί και το B.U. Golden Kiss να κάνει η κάθε κοπέλα.