UPDATE WHAT'S NEW

Υποδεχόμαστε το χειμώνα ’16/17 παρέα με την Disney μόνο στα Alouette!


10 Νοεμβρίου 2016

port-4.jpg

Αφήνοντας πίσω μας το φθινόπωρο και μπαίνοντας για τα καλά στο χειμώνα, χρειαζόμαστε μια «ζεστή» αλλά και στιλάτη εμφάνιση! Η Disney φροντίζει για τους μικρούς μας φίλους και παρουσιάζει τη νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Minnie για κορίτσια και Star Wars για τα αγόρια, μόνο στα καταστήματα Alouette αλλά και στο online shop www.alouette.gr!

dsadsad

Στις κοριτσίστικες επιλογές, οι μικρές fashionistas όλων των ηλικιών, μπορούν να συνδυάσουν τα prints και τα χαριτωμένα σχέδια σε ένα πρωτότυπο mix & match όλες τις ώρες της ημέρας. Από πολύχρωμα φορμάκια με τα χαρακτηριστικά polko dots, σε ζεστά φουτεράκια με εντυπωσιακούς φιόγκους και από μάλλινα πουλόβερ σε βαμβακερά μπουφάν με τη αγαπημένη μας ηρωίδα, οι φίλες μας θα είναι πάντα μοδάτες! Με prints είτε σε glitter είτε σε ανάγλυφα σχέδια, σε διάφορες πόζες, η Minnie και η παρέα της θα χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις στις μικρές μας φίλες! Επιπλέον, για τις χειμερινές αποδράσεις, οι μικρές κυρίες μπορούν να ταξιδέψουν με την αγαπημένη τους βαλίτσα Minnie.

cca

Από την παρέα της Disney, δεν λείπουν βέβαια και οι μικροί Star Wars φίλοι! Μπλουζίτσες, φουτεράκια και βρεφικά φορμάκια, ντύνουν τους λιλιπούτιους ήρωες. Ζωηρά μοτίβα με φουτουριστικές στάμπες, «ξυπνούν τη δύναμη» στη καθημερινότητα των αγοριών.

Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων της Alouette σε συνδυασμό με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney μεταμορφώνουν την ώρα του παιχνιδιού, της βόλτας αλλά και του σχολείου σε ένα χαριτωμένο παραμύθι! Δίνοντας έμφαση στον καινοτόμο σχεδιασμό, η νέα χειμερινή συλλογή 16/17 αντιστέκεται στο κρύο, βρέξει χιονίσει! Επισκεφθείτε τα καταστήματα Alouette σε όλη την Ελλάδα, και για πιο γρήγορες αγορές, μπείτε στο www.alouette.gr. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια από την αποκλειστική συλλογή της Disney. Μη διστάσετε να χαρίσετε μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα και χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα!

[gallery-714862]