UPDATE WHAT'S NEW

Ένας επώνυμος σεφ στην κουζίνα του Grand Mασούτης καθημερινά, για ένα μήνα!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

9 Νοεμβρίου 2016

DIMITRIS-TSINGOS-MASOUTIS-1.jpg

Το μεγάλο νέο από τον Μασούτη είναι καθημερινά… «Ένας σεφ στην κουζίνα μας!». Στο ανακαινισμένο Grand Μασούτης Καλαμαριάς, όλο το μήνα Νοέμβριο, ένας επώνυμος σεφ μαγειρεύει για όλους σε ένα live cooking show στο «πλατό» της κουζίνας μέσα στο κατάστημα.

Μια πλήρως εξοπλισμένη λειτουργική κουζίνα που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί επώνυμους σεφ που θα μαγειρεύουν μπροστά στους πελάτες και θα επικοινωνούν μαζί τους στο  φυσικό χώρο του καταστήματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξενήθηκαν στην κουζίνα μας κατά σειρά, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, οι διάσημοι σεφ Βασίλης Καλλίδης, Ηλίας Μαμαλάκης, Διονύσης Αλέρτας, Χρόνης Δαμαλάς, Χριστόφορος Πέσκιας, Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Σε αυτό το καθημερινό cooking event όσοι είναι στο Grand Μασούτης Καλαμαριάς παρακολουθούν από κοντά, επικοινωνούν άμεσα και δοκιμάζουν τις δημιουργίες των σεφ, αλλά και όσοι δεν βρίσκονται εκεί μπορούν να το παρακολουθήσουν σε ζωντανή κάλυψη με livestreaming στο κανάλι youtube του Μασούτη.

To πρόγραμμα «Ένας σεφ στην κουζίνα μας!» θα συνεχιστεί για ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-19:30 και Σάββατο 12:00-13:30.