UPDATE WHAT'S NEW

Ένα μπράβο αξίζει σαν 1000 λέξεις


18 Μαΐου 2017

pexels-photo-167921.jpeg

Τα λόγια χωρίς να το καταλάβουμε δημιουργούν εικόνες στο μυαλό μας και μας οδηγούν σε μια συναισθηματική κατάσταση. Ένα απλό μπράβο που θα ακούσουμε από κάποιον μπορεί να μας δώσει τεράστια ώθηση και δύναμη να καταφέρουμε πράγματα, που μέχρι τώρα δεν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα κάνουμε πράξη.

Αυτή τη δύναμη της επιβράβευσης γνωρίζει καλά και η Barilla, η οποία έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό διαγωνισμό με 1000 ΜΠΡΑΒΟ. Ο διαγωνισμός αυτός μας καλεί να απολαύσουμε τις υπέροχες συνταγές Barilla, να μαζέψουμε όσα περισσότερα ΜΠΡΑΒΟ μπορούμε, να κερδίσουμε απευθείας μοναδικά δώρα και να μπούμε στη μεγάλη κλήρωση.

Αφού λοιπόν ανακαλύψουμε το μοναδικό κωδικό που κρύβεται σε κάθε πολυσυσκευασία ζυμαρικών Barilla με την ένδειξη «1000 ΜΠΡΑΒΟ - Μεγάλος Διαγωνισμός», υπάρχουν 2 τρόποι για να συλλέξουμε ΜΠΡΑΒΟ:

  1. Αποστέλλοντας τον κωδικό συμμετοχής μέσω SMS (250 ΜΠΡΑΒΟ για κάθε νέο κωδικό) ή καταχωρώντας τον κωδικό στη σελίδα www.barilla1000bravo.gr (250 ΜΠΡΑΒΟ για κάθε νέο κωδικό)
  2. Απαντώντας στην ερώτηση της ημέρας ή κάνοντας share μια συνταγή της Barilla που θα βρούμε στο www.barilla1000bravo.gr (25 extra ΜΠΡΑΒΟ για κάθε ερώτηση ή share)

Τα ΜΠΡΑΒΟ που συλλέξαμε, μπορούμε να τα εξαργυρώσουμε άμεσα, χωρίς κλήρωση, σε μοναδικά δώρα:

  • 1000 ΜΠΡΑΒΟ: ΣΕΤ ΚΟΠΗΣ ΤΥΡΙΩΝ 4 τεμαχίων
  • 1500 ΜΠΡΑΒΟ: ΣΕΤ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ESPRESSO 6τεμαχίων
  • 2500 ΜΠΡΑΒΟ: Σερβίτσια Πιάτων 7τεμαχίων

Ταυτόχρονα με κάθε καταχώρηση νέου κωδικού, κερδίζουμε 1 συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού, όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν ηλεκτρικές συσκευές Smeg αξίας 4.000€.

Ας Συλλέξουμε όλοι ΜΠΡΑΒΟ όχι μόνο για να κερδίσουμε αλλά και επειδή το αξίζουμε.

Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού στο www.barilla1000bravo.gr