UPDATE WHAT'S NEW

Η Folli Follie στηρίζει, ως μεγάλος χορηγός, την ταινία «Ιστορίες Χωρίς Χρόνο» της Σχολής Μωραΐτη


1 Φεβρουαρίου 2018

18.JPG

Με τη συμβολή 400 εθελοντών, ολοκληρώθηκε μετά από δύο δημιουργικά  χρόνια η ταινία «Ιστορίες Χωρίς Χρόνο» σε παραγωγή της Σχολής Μωραΐτη, η οποία απέσπασε το Βραβείο Κοινού Fischer Ελληνικής Ταινίας – Μιχάλης Κακογιάννης στο 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η ταινία ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία για την 80η επέτειο της Σχολής και είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μαθητών, γονέων, καθηγητών και αποφοίτων του Σχολείου. Περισσότεροι από 20 αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, μαθητές από 8 έως 18 ετών, 7 συνθέτες που έγραψαν 45 μουσικά κομμάτια, εργάστηκαν για να στηρίξουν μια πρωτότυπη ιδέα που θα μείνει για τις επόμενες γενιές.

Η Folli Follie στήριξε οικονομικά με μία σημαντική χορηγία την παραγωγή της ταινίας, ενώ παράλληλα διέθεσε για τις ανάγκες των γυρισμάτων, κοσμήματα, ρολόγια και τσάντες Folli Follie καθώς και προϊόντα από τα καταστήματα Collective του Ομίλου FF Group.

 Η Folli Follie, ως υπερήφανος μεγάλος χορηγός αυτής της πρωτοβουλίας, παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τη στήριξή της, παρουσία συντελεστών, διάσημων προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο και εκπροσώπων του Τύπου.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή και στήριξη της Folli Follie στη δημιουργική αυτή πρωτοβουλία της Σχολής Μωραΐτη. Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές και πάνω από όλα τα παιδιά, που με την αδιάκοπη θέληση και δημιουργικότητά τους είναι ικανά να κατακτήσουν τα πάντα.», δήλωσε σχετικά η κα Μαρίζα Κουτσολιούτσου.

 Η ταινία γυρίστηκε σε 40 διαφορετικές τοποθεσίες και ένα μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στο νησί της Τήνου.

[gallery-718189]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα