UPDATE WHAT'S NEW

10 Χρόνια Κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός. Μία γιορτινή εβδομάδα σας περιμένει


22 Μαρτίου 2018

10.gif

Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 31 Μαρτίου, το κατάστημα IKEA Κηφισός «φοράει» τα γιορτινά του και ανοίγει τις πόρτες του για να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρόνια! Αποκλειστικά για εκείνη την εβδομάδα, η IKEA μας καλεί να ανακαλύψουμε τους στολισμένους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους προσφέροντας μας ιδέες και εορταστικές προτάσεις στολισμού για το δικό μας σπίτι.

Oι πελάτες του καταστήματος θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα δοκιμάζοντας την τύχη τους στο «Τροχό της Τύχης», και να πάρουν μέρος στην επετειακή κλήρωση των 10 χρόνων διεκδικώντας προϊόντα αξίας 3.000€.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο μεγάλο πάρτυ γενεθλίων του καταστήματος ΙΚΕΑ Κηφισός, όπου όλοι οι χώροι θα έχουν μεταμορφωθεί στον πιο εορταστικό προορισμό με DJ sets, λιχουδιές και μοναδικά happenings για μικρούς και μεγάλους, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το ειδικά διαμορφωμένο photo booth και να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός στα σουηδικά!