UPDATE WHAT'S NEW

Ο νέος προορισμός για μοντέρνα διακόσμηση μόλις έφτασε στην Αθήνα


31 Μαΐου 2018

img-0016.jpg

Η Galanis Furniture Group με 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο του επίπλου, έφερε στην Ελλάδα την κορυφαία γερμανική εταιρία επίπλων GARANT GROUP η οποία ξεχωρίζει τόσο για την απαράμιλλη ποιότητα όσο και για το πρωτοποριακό design και πολυτελές της στυλ.

Ο κολοσσός GARANT ιδρύθηκε το 1956 και σήμερα έχει εξαπλωθεί στις διεθνείς αγορές μετρώντας πάνω από 4.000 εμπορικούς συνεργάτες και κατασκευαστές, πράγμα που τον καθιστά μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο του επίπλου με χιλιάδες προϊόντα που συνδυάζουν προσιτές τιμές , ποιότητα και την αξιοπιστία του «made in Germany”.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η κα Andreea Vartejaru, Director of International Sales & Expansion η οποία ανέφερε “τα σημερινά εγκαίνια είναι μια γιορτή του στυλ, συνδυάζοντας το ανερχόμενο design και την υψηλή αισθητική. Σύγχρονοι κοσμοπολίτες και με σοφιστικέ γνώσεις για το σπίτι, είναι το κοινό που απευθυνόμαστε έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τις πρώτη μας παρουσία στην Αθήνα γιατί πιστεύουμε ότι το ελληνικό αγοραστικό κοινό ικανοποιεί πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά των στόχων μας ως πελάτες’’.

Τα εγκαίνια των καταστημάτων πραγματοποιήθηκαν από τον κο Δημήτρη Γαλάνη αντιπρόσωπο της GARANT στην Ελλάδα, ο οποίος δήλωσε “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε τα δύο μας καταστήματα και πολύ ενθουσιασμένοι που αυτή η μεγάλη εταιρία μας έδειξε την εμπιστοσύνη της. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε αυτή μας την επιλογή και από πλευράς μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες, να αποκτούμε μοναδικές σχέσεις με τον κάθε πελάτη χωριστά και να επιβραβεύουμε την αφοσίωσή σας.”

Εκλεκτοί καλεσμένοι, δημοσιογράφοι, social-influencers, επιχειρηματίες, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και πλήθος πιστών πελάτων της Galanis Furniture Group πλημμύρισαν από νωρίς το κατάστημα και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια μοναδική βραδιά.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα υπέροχο πάρτι με τον διάσημο Αργεντίνο D.J. Ramiro Romero στα deck και τις δύο εξαιρετικές βιολονίστες οι οποίες συνεπήραν τους καλεσμένους.

Το Αθηναϊκό κοινό μπορεί να γνωρίσει τα προϊόντα της GARANT στα δύο καταστήματα της εταιρίας στην Λεωφ. Κηφισίας 346, στο Χαλάνδρι την Premium line και στην Λεωφ. Κηφισίας 196 την Luxury σειρά.