UPDATE WHAT'S NEW

Η TCL Communication Σπάει τα Όρια με το Alcatel 5V


8 Αυγούστου 2018

capture.jpg

Το Alcatel 5V συνδυάζει μια FullView 19:9 οθόνη, μια επαγγελματική κάμερα με ρυθμίσεις AI και έναν ανώτερο σχεδιασμό σε μία premium συσκευή με προσιτή τιμή!

Αθήνα – Ιούλιος, 2018: Η TCL Communication παρουσίασε το Alcatel 5V ως τη ναυαρχίδα ενός ανανεωμένου χαρτοφυλακίου smartphone, το οποίο προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής οθόνης από-άκρη-σε-άκρη. Το Alcatel 5V έρχεται με έναν σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, μία βελτιστοποιημένη FullView 19:9 οθόνη και με μία προηγμένη κάμερα που χρησιμοποιεί την κατάλληλη τεχνητή νοημοσύνη(AI) που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πετύχουν τις τέλειες φωτογραφίες. Ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών παρέχεται μέσω του ενσωματωμένου Google Lens, προσφέροντας στους χρήστες άνεση, αυξημένη απόδοση και περισσότερη διαδραστικότητα.

«Το Alcatel 5V σπάει τα όρια, προσφέροντας μία πλούσια εμπειρία χρήσης και ανώτερα χαρακτηριστικά που καλύπτουν κάθε ανάγκη,» δήλωσε ο Christian Gatti, Global President Alcatel Business Division και Executive Vice President της TCL Communication. «Αυτή η τελευταία προσθήκη στη σειρά Alcatel 5 επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας στη δημιουργία smartphone που παρέχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διέθεταν μόνο ακριβότερες συσκευές.»

Απολαυστική Εμπειρία με Βελτιστοποιημένη FullView Οθόνη

Η επαναστατική εμπειρία θέασης του Alcatel 5V είναι δυνατή μέσω της Alcatel FullView 19:9 οθόνης, η οποία αξιοποιεί την βραβευμένη τεχνολογία οθόνης και τις κατασκευαστικές δυνατότητες της TCL. Η Alcatel είναι το πρώτο brand που προσφέρει οθόνες 18:9 σε όλες τις σειρές προϊόντων του χαρτοφυλακίου της. To Alcatel 5V μεγιστοποιεί αυτή την εμπειρία με μία απεριόριστη οθόνη FullView 19:9 notch.

Το Alcatel 5V διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών σε διαστάσεις συσκευής 5,5 ιντσών. Ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά συμπαγή σχεδιασμό του χωρίς πλαίσιο, προσφέροντας περισσότερο χώρο στην οθόνη αφού η αναλογία οθόνης/σώματος ανέρχεται στο 88%. Αυτό κάνει το Alcatel 5V εύκολο στο κράτημα και στην τοποθέτηση μέσα σε μία τσέπη σε σχέση με παρόμοιου μεγέθους συσκευές. Εξασφαλίζει πιο άνετη εμπειρία χρήσης για τις δημοσιεύσεις στα social media, την προβολή ταινιών, ή για multitasking με την δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης.

Εξαιρετικός Bezel-Less Σχεδιασμός και Κομψό Στυλ

Το Alcatel 5V ξεχωρίζει για την κομψότητα του καθώς είναι το ίδιο εντυπωσιακό όταν το βλέπεις και όταν το κρατάς. Διαθέτει έναν εκπληκτικό bezel-less σχεδιασμό με εξαιρετική οθόνη από-άκρη-σε-άκρη, με κυρτό ενιαίο σώμα και γυαλί Dragontrail™ 2.5D. Το υψηλής ποιότητας περίβλημα γυαλίζει χάρη στην επίστρωση Optical Vacuum Plating (OPVM)

Επαγγελματική Φωτογράφιση και Ρυθμίσεις ΑΙ

Για να προσφέρουμε στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία φωτογραφίας, το Alcatel 5V διαθέτει μια διπλή πίσω κάμερα με προηγμένο βάθος πεδίου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν απίστευτες λήψεις με την κύρια κάμερα 12MP και με τη δεύτερη κάμερα 2MP. Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες με το υπέροχο bokeh εφέ σε πραγματικό χρόνο, το οποίο θολώνει το φόντο και δίνει έμφαση στο επιθυμητό αντικείμενο, καθώς και να επανεστιάσουν τις λήψεις αφού τις έχουν ήδη τραβήξει. Οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με το Alcatel 5V είναι πάντα πλούσιες σε χρώμα και λεπτομέρειες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στο μεγάλο 1,25 pixels micrometer και τη νυχτερινή λειτουργία. Επίσης το Alcatel 5V διαθέτει μπροστινή κάμερα 8MP, ιδανική για selfies.

To Alcatel 5V είναι εξοπλισμένο με τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να βοηθήσει τους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες υψηλού επιπέδου. Χρησιμοποιώντας του αλγόριθμους AI, το smartphone ανιχνεύει 11 διαφορετικά τοπία και αντικείμενα και αυτομάτως επιλέγονται οι κατάλληλες ρυθμίσεις της κάμερας για την ιδανική λήψη (αντίθεση, κορεσμός, φωτεινότητα, ευκρίνεια και ανάλυση).

Έξυπνες Αλληλεπιδράσεις με το Google Lens

To Google Lens είναι πλήρως ενσωματωμένο στο λειτουργικό της κάμερας του Alcatel 5V, για εύκολη πρόσβαση μέσω της κάμερας και του Google Assistant. To Google Lens επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πληροφορίες για ό,τι βλέπουν, να κάνουν τα πράγματα πιο γρήγορα και να αλληλεπιδρούν με όλο τον κόσμο γύρω τους. Οι χρήστες μπορούν να βρουν προϊόντα στο διαδίκτυο, να αντιγράψουν και να επικολλήσουν ένα κείμενο, να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για σημεία ενδιαφέροντος, να προσθέσουν γεγονότα στο ημερολόγιο τους, να αναζητήσουν αφίσες ταινιών, να αναζητήσουν δημοφιλή φυτά και ζώα και πολλά άλλα.

Βιομετρική Ασφάλεια

Το Alcatel 5V διαθέτει τη λειτουργία Face Key, μια βιομετρική τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιεί την αναγνώριση του προσώπου για να ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη και να ξεκλειδώσει το smartphone. Τα 106 υψηλής ακριβείας σημεία αναγνώρισης προσώπου και ακτίνα ανίχνευσης 30 μοιρών παρέχουν εξαιρετική ασφάλεια αλλά και άμεση πρόσβαση στα δεδομένα σας με χρόνο ξεκλειδώματος 0.5 δευτερόλεπτα.

Ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος παρέχει επιπλέον ασφάλεια στο Alcatel 5V. Με ένα άγγιγμα του δακτύλου, οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν την συσκευή τους, να ασφαλίσουν τις ευαίσθητες πληροφορίες, να εκκινήσουν επιλεγμένες εφαρμογές και να τραβήξουν selfies.

Το Alcatel 5V θα είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο σε επιλέγμένες χώρες της Ευρώπης στην ενδεικτική τιμή των 229 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις τελευταίες κινητές συσκευές και smartphone Alcatel, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://eu.alcatelmobile.com/gr/.