UPDATE WHAT'S NEW

Ο Λουμίδης Παπαγάλος παρουσιάζει σχέσεις από καλό χαρμάνι


11 Σεπτεμβρίου 2018

_-_digital.jpg

Δυνατά συναισθήματα, έντονες συγκινήσεις, αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν σχέσεις από καλό χαρμάνι. Αναζητώντας αληθινές σχέσεις που βασίζονται στην αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, όπως ακριβώς και η μοναδική του σύσταση, ο αγαπημένος μας καφές Λουμίδης Παπαγάλος, έρχεται να μας μιλήσει για σχέσεις αναλλοίωτες στο χρόνο. Αυτή τη φορά δίνει βήμα σε  καταξιωμένους δημιουργούς να αφηγηθούν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο συναρπαστικές ιστορίες, για όλες τις δυνατές σχέσεις της ζωής, τις σχέσεις που χτίζονται καθημερινά πάνω από ένα φλυτζάνι καφέ.

Το πρώτο μέρος της καμπάνιας ξεκινά με τον σκηνοθέτη Μιχάλη Μπέκο, ο οποίος μέσα από μία ταινία μικρού μήκους αποτυπώνει τη δική τού προσέγγιση για τις αυθεντικές σχέσεις που μας συνοδεύουν σε όλο το φάσμα της ζωής μας· Τις σχέσεις από καλό χαρμάνι. Ετερόκλητα στοιχεία συνθέτουν δυνατούς ανθρώπινους δεσμούς γεμάτους συναισθήματα, ενώ μαγικές εικόνες πλημυρίζουν από ελληνικά τοπία. Οι σχέσεις από καλό χαρμάνι είναι ξεχωριστές γιατί οφείλονται στο συνδυασμό διαφορετικών  στοιχείων, όπως συμβαίνει και με το χαρμάνι του ελληνικού καφέ. Αναμειγνύοντας διαφορετικές προσωπικότητες, δημιουργείς έναν μοναδικά ταιριαστό συνδυασμό, έναν συνδυασμό που έχει διαφορετική αξία για τον καθένα μας.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος αναδεικνύει μέσα από την ιδιαίτερη ματιά των καλλιτεχνών ανθρώπινες σχέσεις ανεξίτηλες στο χρόνο, «σχέσεις από καλό χαρμάνι», σχέσεις που θα ξεδιπλωθούν σταδιακά στις οθόνες μας. Για να τις απολαύσετε επισκεφθείτε το loumidis.gr όπως επίσης και το Facebook page LoumidisPapagalos.