UPDATE WHAT'S NEW

Learning Tube: Τα πρώτα διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια όπου όλοι συμμετέχουν ενεργά και αποκομίζουν ουσιαστικές γνώσεις


7 Δεκεμβρίου 2018

thumbnail.jpg

Τα Learning Tube δεν είναι απλά παιχνίδια. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία και στάση ζωής, για τους ανθρώπους που θέλουν να εξελίσσονται, να μαθαίνουν, να αλληλεπιδρούν, να αποκτούν νέες εμπειρίες και να αποτελούν ενεργά μέλη μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Τα παιχνίδια συστήθηκαν στην ελληνική αγορά πριν 1 χρόνο ακριβώς. Σήμερα διανέμονται σε περισσότερα από 150 σημεία πανελλαδικά, επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και αλυσίδες καταστημάτων. Είναι ίσως τα πιο μοντέρνα επιτραπέζια γνώσης που κυκλορούν, 100% ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής και τα πρώτα που προάγουν την πολυπολιτισμικότητα και τη γνώση του κόσμου ως χαρακτηριστικό γνώρισμα των σύγχρονων πολιτών της κοινωνίας μας.

Ένας κύλινδρος γνώσης Learning Tube δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά. Είναι ιδανική πρόταση δώρου για όλους, μικρούς μεγάλους. Τα παιχνίδια έχουν επιλεγεί μέχρι και από προγράμματα που παιδαγωγούν ανθρώπους τρίτης ηλικίας με άνοια. Επιλέγονται επίσης από σχολεία και γενικώς σιγά σιγά έχουν αναχθεί σε μια εκ των πλέον αξιόπιστων επιλογών ποιοτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Υπάρχουν 6 προϊόντα που καλύπτουν 6 θεματικές ενοτήτες:

  • Oι Σημαίες του Κόσμου
  • Οι Πρωτεύουσες του Κόσμου
  • Οι Εφευρέτες του Κόσμου μας μαθαίνει τους διασημότερους και σημαντικότερους εφευρέτες της σύγχρονης εποχής
  • Τα Μνημεία του Κόσμου ένα ταξιδιωτικό παιχνίδι που μας μαθαίνει τα διασημότερα μνημεία κάθε χώρας
  • Οι Κουζίνες του Κόσμου μέσα από το οποίο μαθαίνεις τα εθνικά φαγητά ή άλλα δημοφιλή πιάτα των χωρών
  • ΚΟΚ για τους οδηγούς του Κόσμου που διδάσκει κυκλοφοριακή παιδεία, θυμίζει στους μεγάλους τα σήματα του ΚΟΚ και μαθαίνει στα παιδιά αντίστοιχα κυκλοφοριακή αγωγή.

Τα παιχνίδια μας είναι τα μόνα επίσης επιτραπέζια παιχνίδια που συνεχίζουν με Online εφαρμογή και συνεχίζουν μεσω smartphone με περιεχόμενο που ανανεώνεται διαρκώς με νέες ερωτήσεις. Το καινούργιο παιχνίδι "Οι Κουζίνες του Κόσμου" έχει εμπνεύσει την Ελένη Ψιχούλη η οποία μας έστειλε 3 εθνικές συνταγές που συμπεριλάβαμε στο παιχνίδι για τις μαμάδες.

Λίστα καταστημάτων που πωλούν τα Learning :

Tube http://learningtube.gr/index.php/toy-stores

Σελίδα FB https://www.facebook.com/LearningTubes/

Ιnstagram @learningtube