UPDATE WHAT'S NEW

Την Αθήνα επισκέφθηκε το γνωστό μοντέλο και πρεσβευτής του αρώματος Ιnvictus του οίκου Paco Rabanne και πρώην διάσημος αθλητής του ράγκμπι Nick Youngquest


20 Δεκεμβρίου 2018

paco_rabanne_nick_bw-3g2a8816-press.jpg

Την Αθήνα επισκέφθηκε, στα μέσα Νοεμβρίου, το γνωστό μοντέλο και πρεσβευτής του αρώματος Ιnvictus του οίκου Paco Rabanne από το 2013 και πρώην διάσημος αθλητής του ράγκμπι Nick Youngquest. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να τρέξει τα 10 χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας με την ελληνική ομάδα Runinvictus.

Ο Nick Youngquest μετά τη λήξη της επαγγελματικής του καριέρας ως αθλητής του ράγκμπι ασχολείται ενεργά με το τρέξιμο συμμετέχοντας σε Μαραθωνίους ανά τον κόσμο. Η δημιουργία της ομάδας Runinvictus ήταν μια ιδέα που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον οίκο Paco Rabanne τo 2016, με πρεσβευτή της τον Nick Youngquest, με σκοπό να συνδυάσει την αγάπη για τον αθλητισμό και το τρέξιμο με καλό σκοπό για τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη. Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται σε κάθε χώρα με τη συγκρότηση της εκάστοτε τοπικής ομάδας Runinvictus.

Συνεχίζοντας το ταξίδι του ανά τον κόσμο και τη φιλανθρωπική αυτή δράση, εκπροσωπώντας πάντα τον οίκο Paco Rabanne, κατέφθασε φέτος στην Αθήνα όπου συμμετείχε για πρώτη φορά στον Αυθεντικό Ελληνικό Μαραθώνιο στις 11/11/18 με την ελληνική ομάδα Runinvictus αποτελούμενη από τους: Γιάννη Δρυμωνάκο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Ηλία Αβαντήρα, Ηλιά Μπόγδανο και Χάρη Συντζάκη. Η φιλανθρωπική συνεισφορά έγινε αυτή τη φορά προς ένα σωματείο για παιδιά με νευρομυικές παθήσεις.

Ο Nick Youngquest φεύγοντας έδωσε την υπόσχεση του να βρίσκεται μαζί μας και το 2019 για να τρέξει αυτή τη φορά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο των 42χλμ.