UPDATE WHAT'S NEW

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου η τελετή απονομής των FAB- Fashion & Beauty Awards


10 Ιανουαρίου 2019

67888888.png

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στο Art Factory η τελετή απονομής των FAB- Fashion & Beauty Awards, των βραβείων που - για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά - αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τα καλύτερα Fashion και Beauty Brands και τις βέλτιστες πρακτικές marketing και επικοινωνίας τους.

Υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών του fashion & beauty industry, δημοσιογράφοι, fashion & beauty editors, bloggers, influencers, celebrities και σημαίνοντες άνθρωποι της μόδας και της ομορφιάς θα παρευρίσκονται στην τελετή απονομής, για να χειροκροτήσουν και να γιορτάσουν μαζί με τους νικητές.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σημειώνεται ότι, τις υποψηφιότητες των FAB Awards αξιολόγησε και ψήφισε κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από πάνω από 30 εκπροσώπους από το συνολικό «οικοσύστημα» της μόδας, της ομορφιάς και του retail, όπως ανώτερα και ανώτατα στελέχη της, στελέχη από εταιρείες διαφήμισης και επικοινωνίας, fashion & beauty editors, influencers, καθηγητές και θεσμικούς εκπροσώπους, με Πρόεδρο την κα Βαρβάρα Βερνίκου, Διευθύνουσα Σύμβουλο, του Κλάδου πολυκαταστημάτων της Notos Com Holdings.

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Communications και το Fashion Daily.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Glow.gr, Jenny.gr, Ladylike, Mancode και Ozon.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι: Τελετή Απονομής FAB- Fashion & Beauty Awards.

Πότε: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, με ώρα προσέλευσης 19:00 και ώρα έναρξης 19:30.

Πού: Art Factory, Λαμίας 6 και Πειραιώς 178 στον Ταύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.fabawards.gr ή επικοινωνήστε με την κ. Κατερίνα Βαλογιάννη, [email protected], 2106617777 εσωτ. 105.