UPDATE WHAT'S NEW

Women Vs Men… in Black!


13 Ιουνίου 2019

5555.jpg

Σε μια αναμέτρηση δίχως τέλος, άνδρες και γυναίκες διαγωνίζονται για την πρώτη θέση στο πλανήτη μας. Με τον ανδρικό πληθυσμό να προηγείται αυτή τη στιγμή με ποσοστό 50,4% Vs 49.6% των γυναικών, η μάχη είναι αμφίρροπη, αλλά οι γυναίκες έρχονται όλο και πιο δυναμικά στο προσκήνιο για να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το σινεμά!

Παρότι ο αριθμός των γυναικών που απασχολείται στην κινηματογραφική βιομηχανία είναι ίδιος με μια δεκαετία πριν, οι γυναίκες (η λέξη αυτή έχει αρνητική χροιά, καθώς σημαίνει ότι εισέρχονται με δόλο ή τυχαία) μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά σε ρόλους που μέχρι πρόσφατα ήταν αποκλειστικά ανδρικοί και εμπνέουν τις γυναίκες όλου του κόσμου!  

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ – Στην κοσμοπολίτικη κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που έρχεται στις 13 Ιουνίου στους κινηματογράφους- η agent M είναι η πρώτη woman in black που αναλαμβάνει δράση! Δυναμική, έξυπνη, μέσα στο μαύρο της κοστούμι και το αφοπλιστικό της χαμόγελο, ανακαλύπτει το καλύτερα κρατημένο μυστικό του γαλαξία και γίνεται μέλος της πιο επίλεκτης ομάδας ενάντια στους εχθρικούς εξωγήινους! Ε ναι, μπορεί εμείς να δίνουμε τις μικρές, γήινες καθημερινές μας μάχες, αλλά χρειαζόμαστε την Agent M για να εμπνευστούμε! Μπορεί να μην στεκόμαστε δίπλα στον Κρις Χέμσγουορθ ή να τρέχουμε με ιπτάμενες μηχανές, αλλά σίγουρα διαθέτουμε ένα μαύρο κοστούμι για να κάνουμε το κομμάτι μας! Μόνο ας μη ξεχάσουμε να χρησιμοποιήσουμε για αποσμητικό το Noxzema Invisible, γιατί η καθημερινότητά μας δεν είναι ταινία, και τα λευκά σημάδια στα μαύρα μας ρούχα είναι πολύ σύνηθες.

Ναι, η Agent M είναι η τελευταία έμπνευσή μας, αλλά όλες έχουμε θαυμάσει τις κινηματογραφικές ηρωίδες που μας σημάδεψαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο: Την Ελίζαμπεθ Μπένετ στην Περηφάνεια και Προκατάληψη για το δυνατό χαρακτήρα της που πήγε ενάντια στις κοινωνικές νόρμες της εποχής της, την εξυπνάδα και την αποφασιστικότητα της Ερμιόνης Γκρέιντζερ που έκλεψε τη δόξα από τον Harry Potter, τον ατρόμητο χαρακτήρα της Νύφης του Kill Bill, τη μεθοδικότητα της Κατνις Εβερντιν των Hunger Games, τη μαχητικότητα της Έριν Μπρόκοβιτς, την εργατικότητα της Άντι στο Διάβολο που φορούσε Prada, την αυτοθυσία της Ρέι στο πρόσφατο Star Wars αλλά και την υπέροχη ξεροκεφαλιά της Σκάρλετ στο all time classic Όσα Παίρνει ο Άνεμος.

Νιώθετε ήδη καλύτερα; Αν είχατε μια δύσκολη μέρα, αν όλα τα αστεία των συναδέλφων δεν αρκούν για να κάνουν το χειλάκι σας να σκάσει, γυρίστε σπίτι, πάρτε αγκαλιά το ποπ κορν – ναι ο διαιτολόγος επιτρέπει έναν μικρό κουβά την εβδομάδα – και βάλτε την αγαπημένη σας ηρωίδα στο play. Τίποτα δεν είναι τόσο αναζωογονητικό όσο μια γυναικεία πινελιά -ένεση αυτοπεποίθησης. Enjoy.