UPDATE WHAT'S NEW

Η μάρκα DUO στηρίζει το έργο του Κέντρου Ζωής


29 Ιουλίου 2019

Η μάρκα DUO στηρίζει  το έργο του Κέντρου Ζωής

H μάρκα DUO στηρίζει το Πρόγραμμα «Πρόληψη της λοίμωξης HIV σε μαθητές Β’-Γ’ Λυκείου», της μη κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης του Κέντρου Ζωής.

Από τις 25 Ιουλίου έως και τις 7 Αυγούστου 2019, αγοράζοντας τα αγαπημένα προϊόντα DUO, με έκπτωση -15% από τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην ενίσχυση του Προγράμματος του Κέντρου Ζωής.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων και η εκπαίδευση τους, για τη σημασία της χρήσης του προφυλακτικού, καθώς και η κινητοποίησή τους, προς αυτή τη στάση, είναι ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας. Σύμμαχός σε αυτή την προσπάθεια, τα τελευταία 5 χρόνια είναι το Κέντρο Ζωής, η μη κερδοσκοπική οργάνωση, για την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Από την αρχή της λειτουργίας του, βασικός στόχος της Οργάνωσης, είναι η εκπαίδευση των πολιτών, σχετικά με το AIDS και η στήριξη των οροθετικών πολιτών, προκειμένου να μην ζουν σε ένα περιβάλλον απομόνωσης, φόβου κι εγκατάλειψης. Το Κέντρο Ζωής στηρίζοντας τους ανθρώπους που ζουν με HIV/ AIDS, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο απόρρητο κάθε προσωπικής πληροφορίας, και χωρίς καμία διάκριση ως προς το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την εθνικότητά.

Tο DUO ως αρωγός στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων με απλές πράξεις, μεγάλης αξίας στηρίζει το έργο του Κέντρου Ζωής.

Στην Ελλάδα...

  • Το 17% των κοριτσιών και το 35% των αγοριών ηλικίας 15 ετών είναι σεξουαλικά ενεργά; (1)
  • 1 στους 5 έφηβους λαμβάνει σεξουαλική εκπαίδευση από ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου; (2)
  • 1 στους 2 έφηβους δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό κατά τη σεξουαλική του δραστηριότητα; (2)
  • 100.000-150.000 αμβλώσεις γίνονται κάθε χρόνο, όπου 25.000 αυτών γίνονται από κορίτσια κάτω των 16 ετών, με 1 στις 2 έφηβες να μην έχει ενημερώσει ούτε τη μητέρα της; (2), (3)
  • Το 9.4% των νέων διαγνώσεων λοίμωξης HIV/AIDS κατά την τελευταία πενταετία (2013-17) έγινε σε εφήβους και νέους 15-24 ετών; (4)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε:

Official site: www.sexipedia.gr,

Official FB Page: www.facebook.com/DUOGreece/

Official site Κέντρου Ζωής: www.kentrozois.gr/