UPDATE WHAT'S NEW

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019: Όλα όσα ζήσαμε στο πιο positive event της πόλης


18 Σεπτεμβρίου 2019

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019: Όλα όσα ζήσαμε στο πιο positive event της πόλης

Αν κάτι έπρεπε να κάνω για να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι και να υποδεχτώ την νέα σεζόν με θετική ενέργεια είναι να παρευρεθώ στη μεγαλύτερη γιορτή θετικής ενέργειας που διοργανώνει κάθε χρόνο η Amita Motion. Οι συναυλίες άλλωστε είναι οι αγαπημένες μου αφού με γεμίζουν με vibes ενθουσιασμού και χαράς.

Στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας που παρουσίασε το Playmotion by Amita Motionβρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, ο Snik, ενώ Special Guests ήταν οι Marcus & Martinus! Ακόμη μαζί τους ήταν οι Βαγγέλης Κακουριώτης,
Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Ανάμεσα λοιπόν στους 80.000 φίλους της Amita Motion την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ήμουν και εγώ και η εμπειρία μου ήταν συναρπαστική αφού άκουσα πολλούς από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες από κοντά, χόρεψα στο ρυθμό των τραγουδιών τους, συνάντησα πολλούς φίλους και γνωστούς μου και απόλαυσα τον ήλιο να δύει πάνω από τα χαρούμενα πρόσωπα των παρευρισκόμενων. Τι καλύτερο από αυτό;

To hightlight της λαμπερής βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty μας παρουσίασαν το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό στη νέα μουσική  πλατφόρμα από την Amita Motion, Playmotion, μέσω του project «Join The Beat»! 

jenny.gr
jenny.gr

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 φιλοξένησε στη σκηνή της το μεγαλύτερο line up που είχε ποτέ, από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, προσφέροντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να τους απολαύσουν και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Κάτι που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή αυτή την διοργάνωση είναι ότι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, φρόντισε και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.

Φυσικά ανυπομονώ για την επόμενη συναυλία της Ημέρας Θετικής Ενέργειας αφού η φετινή εμπειρία ήταν μοναδική!

#kathemeraΕΜΠΕΙΡΙΕΣ