UPDATE WHAT'S NEW

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό LG Skills and Drills 2019


18 Σεπτεμβρίου 2019

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό LG Skills and Drills 2019

Διεκδίκησε 1 από τις 20 υποτροφίες για την ομάδα LG Αθλητές του Αύριο στην Ακαδημία Eurohoops.

Η LG επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ακαδημία Eurohoops για το πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, η LG Electronics (LG) ανακοινώνει το διαγωνισμό LG Skills and Drills 2019 και προσκαλεί τη νέα γενιά αθλητών να προπονηθεί στην κορυφαία Ακαδημία Eurohoops. Από τις 16 έως 30 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι γονείς με τέκνα που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως και το 2012, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ και να μπουν στην κλήρωση για να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά (tryouts) όπου θα διεκδικήσουν 1 από τις 20 πλήρεις υποτροφίες για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’. Η ομάδα θα προπονείται το διάστημα Οκτώβριος 2019-Ιούνιος 2020 στην Ακαδημία Eurohoops με το κορυφαίο προπονητικό team της ακαδημίας με διευθυντές, τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η πρώτη χρονιά της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο στην Ακαδημία Eurohoops (σεζόν 2018-2019) ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον προηγούμενο Ιούνιο. Η αθλητική χρονιά περιλάμβανε προπονήσεις και πολλές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώθηκαν από την Ακαδημία Eurohoops και την LG. Οι εμπειρίες αυτές, όπως οι φιλικοί αγώνες με άλλες σχολικές ομάδες από το Ισραήλ και την Ελλάδα, επίσκεψη στην αθλητική διαδραστική έκθεση “The Champion”, παρακολούθηση σεμιναρίου εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ, και διάλεξης για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό, ήταν ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη και ανάπτυξη των νέων αθλητών.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Πέρυσι σε συνεργασία με την κορυφαία Ακαδημία Eurohoops καταφέραμε να προσφέρουμε μία αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά μέσω των προπονήσεων και των διάφορων δραστηριοτήτων που διοργανώσαμε. Φέτος, για δεύτερη χρονιά θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά και εφήβους να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να τα ενθαρρύνουμε να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Διευθυντών της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια στους νέους που αγαπούν το μπάσκετ και να τους δώσουμε την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τους κορυφαίους προπονητές της Ακαδημίας μας. Η πρώτη χρονιά των προπονήσεων της ομάδας πήγε εξαιρετικά καλά και όλα τα παιδιά αποκόμισαν μία εξαιρετική ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία χάρη στην LG. Είναι μεγάλη μας τιμή που η συνεργασία συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά και ευχαριστούμε πολύ την LG για την εμπιστοσύνη της στον οργανισμό μας».

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ