UPDATE WHAT'S NEW

Ένα μοναδικό event σε ένα εμβληματικό χώρο για την παρουσίαση του e-PRIAM, του πρώτου e-stroller από την CYBEX


4 Οκτωβρίου 2019

Ένα μοναδικό event σε ένα εμβληματικό χώρο για την παρουσίαση του e-PRIAM, του πρώτου e-stroller από την  CYBEX

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το event που πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, η εταιρεία CYBEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο της βρεφανάπτυξης στην Αίγλη Ζαππείου, ένα χώρο-στολίδι στο κέντρο της πόλης. Αφορμή για το event ήταν το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά του πρώτου ηλεκτρικού καροτσιού από την CYBEX, του e-PRIAM. 

jenny.gr

Στο ξεχωριστό αυτό event παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, διασημότητες, αλλά και αρκετοί επιχειρηματίες του χώρου. Τις εντυπώσεις έκλεψε το e-PRIAM, το πρώτο ηλεκτρικό καρότσι που λανσάρεται παγκοσμίως από την CYBEX, που αποτέλεσε και τον πρωταγωνιστή της βραδιάς. Διάσημες μαμάδες και μπαμπάδες, όπως ο Νίκος Αναδιώτης, η Σίσσυ Φειδά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελιάννα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Μπούμπουρας  είχαν τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν το εξαιρετικό design του, αλλά και να βιώσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες του καινοτόμου αυτού προϊόντος στον υπαίθριο χώρος της Αίγλης Ζαππείου. Οι ανηφόρες, κατηφόρες αλλά και το ανώμαλο έδαφος έδειξαν τις «αντοχές» του e-PRIAM και εξέπληξαν το κοινό. 

jenny.gr

Ο κήπος της Αίγλης Ζαππείου γέμισε με παιδικά καρότσια της σειράς CYBEX Platinum σε συλλεκτικές εκδόσεις, αλλά και καθίσματα αυτοκινήτου για μωρά από 0 έως 12 ετών. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να δουν από κοντά την fashion σειρά Spring Blossom, με τα πολύχρωμα και ευφάνταστα κεντητά λουλούδια, αλλά και το αγαπημένο κάθισμα Cloud Z i-Size, το μοναδικό στην κατηγορία του που διαθέτει εργονομική θέση που ξαπλώνει εντελώς και μηχανισμό περιστροφής 180° στη βάση Isofix Z που επιτρέπει στους γονείς να επιβιβάζουν εύκολα το μωρό στο αυτοκίνητο. 
Καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς, δροσιστικά κοκτέιλ και γευστικά finger foods σερβιρίστηκαν στους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στο ξεχωριστό αυτό κάλεσμα. 

jenny.gr

TAGS